BTCTürk'ten 5. yılına özel sıfır komisyon

Geçtiğimiz Mayıs ayında 500 bin kullanıcıya ulaşan kripto para işlem platformu BTCTürk, Haziran ayının ilk günlerinde ise platformuna Litecoin'i eklemişti. Bugün ise 5. yılını kutlamaya hazırlanan BTCTürk, yaş günü olan 1 ve 2 Temmuz günleri için kullanıcılarına sıfır komisyon imkanı sunacak.

512 bin kullanıcıya sıfır komisyon fırsatı

Kısacası yaş gününü kullanıcıları ile kutlayacak olan kripto para işlem platformu BTCTürk, hatırlatmak gerekirse 1 Temmuz 2013 tarihinde işlem yapmaya başlamıştı. Bugün toplamda 512 bin kullanıcıya ulaşan platform, Türkiye’de sanal pazar yeri hukuki standartlarına göre çalışmalarını sürdürüyor.

Global ölçekte Blockchain üzerine odaklanmış ve Blockchain ile kripto para bazlı teknolojileri üreten ve kullandıran bir şirket olarak faaliyet gösteren BtcTürk, Türkiye’de sektör standartlarının oluşturulması amacıyla hareket ediyor.

5 yıldır BtcTürk’ü geliştirerek günümüz konumuna getirdiklerini belirten ve Türkiye’nin ilk kripto para alım satım platformu olduklarına dikkat çeken BtcTürk CEO’su Özgür Güneri, BtcTürk olarak bugüne kadar başardıklarının çok daha ötesinde hayaller kurabilmelerine imkân sağlayan başta tüm kullanıcıları olmak üzere tüm paydaşlarına ve teknolojinin geleceğine inanan herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.