Otokar'dan ticari araç sahiplerine özel uygulama

Otokar'dan ticari araç sahiplerine özel uygulama

Koç Topluluğu şirketlerinden olan Otokar, ticari araç sahipleri için geliştirdiği mobil uygulamayı kullanıma sundu. Markaların her geçen gün artan dijital yatırımları arasında kullanışlılığı ve sunduğu servisle dikkat çeken uygulamaya B2B alanında oldukça önemli.

Şirketin Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonlar için geliştirdiği uygulama ticari araç sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Öncelikle uygulamayı mobil cihazınıza indiriyor ve sisteme kayıt oluyorsunuz. Kayıt sırasında, aracınızın şasi numarasını girmek zorunda olduğunuzu da hatırlatalım; ancak o şekilde sistemden tam anlamıyla yararlanabiliyorsunuz. Üyeliği tamamladığınızda e-posta adresinize bir onaylama linki geliyor, linke tıkladığınızda da sisteme başarıyla giriş yapmış oluyorsunuz.

Uygulamanın ana sayfasında birçok kategori yer alıyor. "Bayi&Servis" kategorisinde size en yakın bayileri ve servisleri bulabildiğiniz gibi "Yakıt" kategorisinde ise size en yakın benzin istasyonlarına ulaşabiliyorsunuz. "Ürünler" kısmından ihtiyacınız olan ürünleri bulabiliyorsunuz. "Acil Numaralar" kısmında ise ihtiyacınız olan tüm numaralar mevcut bulunuyor. Kısacası her kategori, sadece adıyla bile yaptığı işi tam anlamıyla özetliyor.

Kullanıcılar Otokar’ın uygulamasıyla artık araç garanti başlangıç bitiş tarihlerini, periyodik bakımlarını, yer ve zamanlamaları takip edip; bulunduğu bölgeye en yakın bayi ve servisleri görüntüleyip yol tarifi alabilecekler. Ayrıca aracın ömrünü ve verimliliğini uzatan düzenli bakım paketleri içeriklerini uygulamadan görüntüleyebilecekler. Otokar Destek Hattı ve Otokar WhatsApp Hattı’na da erişim imkanı sunan uygulamada yer alan “Gösterge Paneli” bölümünü kullanan araç sahipleri, kullandığı araca özel simgeleri detaylıca ne işe yaradığını öğrenebiliyorlar.

Ticari araç sahipleri, Otokar uygulaması üzerinden araçlarına özel olarak hazırlanan video içeriklere de "Eğitim" bölümünden ulaşabilecekler ve araç tanıtımlarının yer aldığı video içeriklerinin yanı sıra araç sahipleri teknik konularda da uygulamayı kullanabilecekler.

Otokar'ın mobil uygulamasını iOS cihazlarınız için App Store'dan, Android cihazlarınız için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.