AliExpress Türkiye, yurt dışına açılmak isteyen üreticileri bekliyor!

Türkiye'deki satıcılara ulaşmayı hedefleyen AliExpress, 9 Temmuz 2019 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te E-İhracat Tanışma Toplantısı düzenleyecek.
AliExpress Türkiye, yurt dışına açılmak isteyen üreticileri bekliyor!

Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından olan AliExpress'in Türkiye operasyonuna başladığını sizlere geçtiğimiz Mayıs ayında aktarmıştık. Kısa sürede ülkemizde 500 mağazaya geçen AliExpress, yurt dışına satış yapmak isteyenlerin 200 milyonu aşkın aktif müşteriye ulaşmasına aracılık ediyor.

Türkiye'deki üretici ve satıcılara ulaşmayı hedefleyen AliExpress, 9 Temmuz 2019 tarihinde AliExpress E-İhracat Tanışma Toplantısı düzenleyecek. E-İhracat Tanışma Toplantısı'nın saat 14.00 ile 17.00 arasında düzenleneceğini de ekleyelim.

Türkiye'den AliExpress aracılığı ile yurt dışına satış yapmak istiyorsanız, mağaza başvurunuzu hemen yaparak AliExpress E-İhracat Tanışma Toplantısı'na hazırlıklı bir şekilde gelebileceğinizi de hatırlatalım. Aliexpress Global Selling TR adresini ziyaret ederek, mağaza başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Webrazzi ve AliExpress iş birliği ile düzenlenecek olan E-İhracat Tanışma Toplantısı'nda AliExpress yöneticilerinin ve sektörün önemli isimlerinin olacağını ve e-ihracat ile ilgili önemli konuşmalar yapılacağını da belirtelim. Toplantıya katılmak için yerli üretim yapan ya da yerli ürünlerin ticaretini yapan ve yurt dışına satış yapmayı amaçlayan bir firma olmanız gerekiyor.

Etkinlikte neler olacak?

Öncelikle AliExpress E-İhracat Tanışma Toplantısı'nın adından da anlaşılabileceği üzere odağına e-ihracatı alacağını belirtelim. Etkinlikte AliExpress'in hikayesinden ve gelecek vizyonundan tutun da nasıl daha başarılı bir satıcı olabileceğinize kadar pek çok detay konuşulacak.

Etkinlikte konuşulacak diğer konular arasında ise başarı hikayeleri ve Türkiye'deki e-ihracat pazarındaki zorluklar ve fırsatlar gibi önemli paneller de olacak.

Başvurular Pazar günü sonlanıyor

Kısacası eğer ülkemizden yurt dışına satış yapmayı amaçlıyorsanız bu tanışma toplantısı tam da sizin ihtiyacınız olan etkinlik. AliExpress'le E-İhracat Tanışma Toplantısı kapalı bir etkinlik olduğunu da belirtelim. Etkinlikte yer almak istiyorsanız aşağıda yer alan formu doldurmanız gerekiyor.

Yapılan başvurular AliExpress ekibi tarafından incelenecek ve uygun başvuru sahiplerine davetiye gönderilecek. Eğer E-İhracat Tanışma Toplantısı'na katılmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Form aracılığı ile yapılan başvurular 5 Temmuz Cuma günü sonlanacak.

Güncelleme: İlginiz için teşekkürler. Kayıtlarımız tamamlanmıştır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.