İnternet tarayıcınız ile ekran kaydı almanızı sağlayan servis: RecordScreen.io

Ekran kaydı almak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak olan RecordScreen.io, ücretsiz olarak ekran kaydı almanıza da izin veriyor.
İnternet tarayıcınız ile ekran kaydı almanızı sağlayan servis: RecordScreen.io

Kullandığınız internet tarayıcısının içinde bulunun bir ekran kaydetme uygulaması olan hizmet veren RecordScreen.io, herhangi bir uygulama yüklemesine gerek olmadan ekran kaydı yapmanıza olanak tanıyor. Ekran kaydı almak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak olan RecordScreen.io, ücretsiz olarak ekran kaydı almanıza da izin veriyor.

Hem sadece ekran kaydı almanıza hem de bilgisayarınızın sahip olduğu kamera kayıttayken ekran kaydı almanıza olanak sağlayan RecordScreen.io, sadece kullandığınız sekmenin veya tüm ekranınızın ekran kaydını da alabiliyor. Kayıt tamamlandıktan sonra tamamını izlemenize de izin veren RecordScreen.io, söz konusu ekran kaydını ücretsiz olarak indirmenize de olanak sağlıyor.

RecordScreen.io ile oluşturulan ekran kayıtları webm video formatına sahip. Video formatının isteğe bağlı olarak değiştirilemediğini de belirtelim. RecordScreen.io, servisini herhangi bir internet tarayıcısı ile kullanabilirsiniz bu konuda herhangi bir sınırlama yok.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.