HotelRunner, Airbnb'in ardından Hotelbeds ile anlaştı

Yeni bir haber ile karşımıza çıkan HotelRunner, Airbnb'in ardından dünyanın en tanınmış yatak bankalarından olan Hotelbeds'e hizmet vermeye başladı.
HotelRunner, Airbnb'in ardından Hotelbeds ile anlaştı

Dünyanın en önemli konaklama paylaşım platformlarından biri olan Airbnb'nin online satış ve kanal yönetim platformu HotelRunner'la güçlerini birleştirdiğini ve bu sayede otellerin artık Airbnb'de listeneceğini sizlere geçtiğimiz yılın Eylül ayında aktarmıştık.

Yeni bir haber ile karşımıza çıkan HotelRunner, Airbnb'in ardından dünyanın en tanınmış yatak bankalarından olan Hotelbeds'e hizmet vermeye başladı. HotelRunner ve Hotelbeds'in yaptığı anlaşma ile birlikte HotelRunner envanterindeki 35 bin 000 otel, hostel, günlük kiralık daire ve tatil evinin, 185 farklı pazardan tur operatörleri, seyahat acenteleri, havayolları ve puan sistemleri dahil olmak üzere, Hotelbeds’in rezervasyon platformunu kullanan 60 binin üzerindeki B2B seyahat alıcısına öncelikli olarak kolayca ulaştıracak.

HotelRunner aynı zamanda, Türkiye, Afrika, Latin Amerika ve Güneydoğu Asya'daki tesis portföyüyle Hotelbeds'in dünya çapında konaklama tesislerine ulaşmasına da yardımcı olacak. Paylaşılan bilgilere göre Hotelbeds’in B2B seyahat alıcılarına erişim sağlanması ile birlikte HotelRunner platformundaki tesisler, dış pazarlardan gelen ve sürekli artan rezervasyon trafiğinden de faydalanacaklar.

Tesislerin Hotelbeds’in B2B seyahat alıcıları aracılığı ile genellikle erken rezervasyon yapan, daha fazla ödeme yapan, daha az iptal eden, daha uzun süre konaklayan ve konaklamaları süresince iki kat daha fazla harcama yapan üst düzey misafirlere ulaşma imkanı elde edeceklerini de ekleyelim.

İmzalanan anlaşma ile ilgili konuşan Hotelbeds Küresel Tedarikçi Bağlantı İş Ortaklıkları Direktörü Adam Krzciuk Kuna, HotelRunner ile stratejik iş birliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve bu anlaşmanın her iki taraf için de çok kazançlı olacağına inandıklarını dile getirdi.

HotelRunner Kurucu Ortağı Ali Beklen ise Hotelbeds ile beş yıldır devam eden küresel bir iş birliği içinde olduklarını ve şimdi de iş ortaklıklarını stratejik bir seviyeye taşıdıklarını belirtti. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.