Airbnb ve HotelRunner iş birliği ile oteller artık Airbnb'de listenecek

Dünyanın en önemli konaklama paylaşım platformlarından biri olan Airbnb, online satış ve kanal yönetim platformu HotelRunner'la iş birliği yaptı.
Airbnb ve HotelRunner iş birliği ile oteller artık Airbnb'de listenecek

Dünyanın en önemli konaklama paylaşım platformlarından biri olan Airbnb, online satış ve kanal yönetim platformu HotelRunner'la güçlerini birleştirdi. Bu iş birliği ile HotelRunner platformundaki tüm tesisler, Airbnb'de listenebilecek.

Bununla birlikte tesisler, tek bir ara yüz üzerinden Airbnb'ye hızlı ve iki yönlü olarak bağlanma, içerik yükleme, fiyat ve müsaitlik güncelleme, gerçek zamanlı rezervasyon alma imkanlarına sahip olacak. Airbnb’nin konaklama standartlarına uyumlu olan tesisler, herhangi bir ek işlem yapmalarına gerek kalmadan HotelRunner üzerinden odalarını otomatik olarak Airbnb üzerinden pazarlayabilecekler.

HotelRunner İş Ortakları Başarı Direktörü Rıza Kaynak, konaklama tesislerine tüm dünyadan yeni satış kanalları yaratmak için çalıştıklarını, bu doğrultuda küresel olarak stratejik iş birliği yaptıkları Airbnb'nin, küçük ve butik oteller başta olmak üzere tüm tesislerin gelirlerini yükseltebilmeleri yolunda en önemli satış kanallarından biri olacağını söyledi. Rıza Kaynak, 150 milyondan fazla kişinin kullandığı ve 640 bin’den fazla tesisin kayıtlı olduğu Airbnb'nin, her gün milyonlarca misafire ulaşma ve gelirlerini artırma potansiyeli açısından otelleri için önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

HotelRunner'ın, küçük ve butik otellerden pansiyonlara, hostel’lerden kurumsal ve zincir otellere, 193 ülkeden 48 bin'den fazla tesisi bünyesinde bulundurduğunu da belirtelim. Böylelikle bu iş birliğinin hem iki platform için hem de kullanıcı bazından büyük kolaylıklar sağlayacağını söylemek mümkün duruyor.

Hotelrunner entegrasyonuyla Airbnb'de listelenen örnek bir hotel
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.