Bütünleşik kanallı büyüme platformu 8digits, smpl. adını alarak 5 yeni ürününü piyasaya sürdü

Bütünleşik kanallı büyüme platformu smpl., dijital kanallardan ve büyümeden sorumlu pazarlamacıların ve CRM profesyonellerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.
Bütünleşik kanallı büyüme platformu 8digits, smpl. adını alarak 5 yeni ürününü piyasaya sürdü

Teknolojinin etkisi ile değişen müşteri davranışları markaların büyüme stratejileri ve marka bağlılığı açısından ciddi risk oluşturuyor. Doğru zamanda, doğru müşteriye, doğru teklif ile gidebilmek için kişilerin teknolojiyi ve ellerindeki verileri etkin kullanmaları ve hızlı olmaları gerekiyor. Bütünleşik kanallı büyüme platformu smpl. da bu noktada dijital kanallardan ve büyümeden sorumlu pazarlamacıların ve CRM profesyonellerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

smpl. nedir?

Aslında smpl. yabancı olduğumuz bir marka değil. Zira 2012' de Umut Gökbayrak tarafından 8digits adıyla kurulan şirket, bir süredir yoluna smpl. olarak devam ediyor. smpl., müşterilerinin web sitelerini ziyaret eden ancak herhangi bir satın alma işlemi gerçekleştirmeden çıkış yapmak isteyen, ya da daha önce web sitelerini ziyaret etmiş ve belirli ürünlere ilgi gösterdiği bilinen ziyaretçilerine doğru zamanda doğru iletişimi sunmalarını sağlıyor. smpl. ile online ya da offline kanal fark etmeksizin, son kullanıcıya sunulan deneyimi iyileştirecek omni-channel senaryoları müşteriye özel olarak oluşturulabiliyor. smpl. kullanıcıları, tek platform ile tüm kanallarını yönetebiliyor ve ölçümleyebiliyor. smpl. ürünleri ise hem cloud hem de on-premise olarak kullanabiliyor.

smpl.'ın 5 yeni ürünü yayına alındı

20 Mayıs itibarıyla yenilenen smpl., smpl.social, smpl.stories, smpl.wifi, smpl.culture, ve smpl.touch adlı 5 yeni ürününü de kullanıcılara sundu. 

smpl.on: Dijital pazarlamacıların ve büyümeyi yöneten profesyonellerin hayatlarını kolaylaştıran, site üzerinde otomatize çözümler sunarak internet sitelerinde dönüşümü artırmalarını sağlayan optimizasyon ve web kişiselleştirme ürünü.

smpl.on ürünün altında ise smpl.social ve smpl.stories ürünleri konumlandırılıyor.

  • smpl.social: Mobil sitenize gelen müşterilerinizin sizi, ürünlerinizi ve kampanyalarınızı Whatsapp’ta paylaşmasını sağlar. Paylaştığı metne indirim de ekleyebilirsiniz. Müşterileriniz mobil sitenize eklenen bir Whatsapp ikonuna tıkladıklarında belirlediğiniz içeriği paylaşabilirler.
  • smpl.stories: Mobil sitenize sosyal medya hikayelerine benzer görünen ve çalışan hikayeler ekleyebilir, ziyaretçilerinizi hikayeden dilediğiniz sayfaya yönlendirirsiniz. Hikayenizi görüntüleyen herkes, mobil sitedeki sayfaya bağlanan hikayeye gömülü olan bağlantılara tıklayabilir.

smpl.flow: Smpl.'a gelen geri bildirimlere göre offline kanala gelen müşterinin verisi, online kanala gelmeden kayboluyor; online kanalda aynı ürüne bakan müşteri offline kanala geldiğinde özel bir teklif ile karşılaşamadığı için satın alma süreci sekteye uğruyor. Bu ihtiyaca yönelik olarak geliştirilen smpl.flow, kanallar arası entegre müşteri yaşam döngüsünün yönetimini kolaylaştırıp, markanın önceliklerine göre bütünleşik çözümler geliştirilmesine yardımcı oluyor.

smpl.flow altındada üç farklı ürün konumlandırılıyor.

  • smpl.wifi: smpl.wifi ile mağaza içinde müşteriye doğru teklifi sunarak iyi bir deneyim ile ayrılması sağlanıyor.
  • smpl.culture: smpl.culture ile şirket içerisinde markalarına uygun doğru kültürü oluşturabilmeleri için personel değerlendirme, işten çıkış değerlendirmesi, NPS anketi gibi hizmetleri otomatize çözümler sunuluyor.
  • smpl.touch: Fiziksel kanalların performansının takip edilebilmesini sağlayan ve markaya özel olarak tasarlanan bir raporlama paneli olarak faaliyet gösteriyor.

smpl.'ın, 2014'te henüz 8digits iken Revo Capital'dan ilk yatırımını aldığını, Revo çatısı altına girdikten sonra hızlı bir ürün geliştirme, teknoloji yatırımı ve marka yatırımı sürecine de girdiğini belirtelim. smpl.'ın önümüzdeki dönemde yeni ürünleriyle ile birlikte yeni projeleri hayata geçirmeyi hedeflediğini de hatırlatalım. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.