Revo Capital, 8digits'in tamamını satın aldı!

Revo Capital, 8digits'in tamamını satın aldı!

Ağustos ayında sizlerle pazarlama otomasyonuna evrildiği haberini paylaştığımız 8digits'in tüm hisselerinin yatırımcısı Revo Capital tarafından satın alındığı bilgisine ulaştık. Hatırlarsanız satın alma öncesinde Revo Capital miktarı açıklanmayan iki tur ile 8digits'e yatırım yapmıştı.

Aldığımız duyuma göre kısa bir süre önce taraflar anlaşmaya varmış ve şirketin kurucusu Umut Gökbayrak elinde bulundurduğu %65 hissesini Revo Capital'e satarak çıkış yapmış. Ancak halen küçük miktarda bir hisse opsiyonunu elinde tuttuğu aldığımız duyumlar arasında.

Satış sonrasında kurumsal bir yapıya geçmesi planlanan 8digits'in CEO'luk görevine ise aldığımız duyuma göre Turkcell'den bir yönetici getirilecekmiş. 8digits CEO'su olarak göreve başlaması beklenen kişi hakkında henüz detaylı bilgiye sahip değiliz.

Konuyla ilgili sahip olduğumuz son bir bilgi de şirketin kurucusu Umut Gökbayrak'ın bir süre daha teknik ekibin başında kalacak olması.

Revo Capital'in 8digits'i satın almasıyla ilgili taraflar bir açıklama gelirse ya da yeni bilgilere ulaşırsak haberimizi güncelleyeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.