JUNO: Intranetleri mobil Platformlara Taşıyan SaaS projesi

iOS ve Android uygulamaları bulunan JUNO Intranet ürünü, şirketlere hızlı kurulum, hemen ve her yerden erişim imkanı sunuyor
JUNO: Intranetleri mobil Platformlara Taşıyan SaaS projesi

Günümüzde ofis dışı çalışma kültürü yaygınlaşmaya devam ederken, kurumsal iletişim ve insan kaynakları departmanları da iş hayatındaki bu mobiliteye ayak uydurmanın yollarını arıyor. OGOO Digital’in buna bir çözüm olarak geliştirdiği JUNO Intranet ürünü, kurumsal iletişimi ve ortak çalışma kültürünü, mekan ve zaman bağımsız hale dönüştürmeyi amaçlıyor. JUNO'nun web platformunun yanı sıra iOS ve Android uygulamaları da bulunuyor. 

Şirketlere hızlı kurulum, hemen ve her yerden erişim imkanı sunan JUNO, kullanıcı dostu bir intranet deneyimi vaat ediyor. Bu noktada OGOO Digital'in deneyiminden bahsetmekte de fayda var. Şimdiye kadar Tofaş, Pegasus, Domino’s gibi markalar için geliştirdiği Sharepoint intranet projeleri geliştiren şirket, daha önce European Excellence Awards ve Stevie Awards gibi prestijli yarışmalardan ödüllerle dönmeyi başardı. 

Görünen o ki; OGOO Digital, bu projelerdeki deneyimini, küresel bir vizyonla birleştirerek JUNO Inranet SaaS ürününü ortaya çıkardı. Şirket, şimdiye kadar geliştirdiği intranet projelerini kullananan 35 bin çalışanın yüzde 80’i mobil intranet uygulamalarını kullanmayı tercih etiiğini belirtiyor. Bu veriden yola çıkan OGOO Digital, JUNO Intraneti geliştirirken mobil öncelikli olacak şekilde kurgulayarak iOS ve Android uygulamalara ağırlık verdiğini ifade ediyor. 

Etkin bir kurum içi iletişim platformunun sahip olması gereken çift taraflı iletişime ve kullanıcı dostu arayüzlere sahip olan Juno Intranet, her an ve her yerden ulaşılabilirliğin yanı sıra sosyalliği ve çalışanların daha katılımcı olmalarını da teşvik ediyor.

Microsoft Office 365 ve Sharepoint üzerinde geliştirilen JUNO Intranet'in şirketlerin intranet yatırım maliyetlerini azalttığını da belirtelim. Her çeyrekte genişleyen bir modül yapısına sahip olan ürün, şirketler için güncel ve sürdürülebilir bir iletişim platformu olarak konumlanıyor.

Üstelik şirketlerin, kullanıcı paneli üzerinden hızlıca kendi kurumsal logolarını ve renklerini ekleyerek kurumsal kimliklerini de JUNO’nun web platformuna ve mobil uygulamalarına hemen yansıtması da mümkün. 

Bu arada JUNO Intranet'in “basic" paketinin geniş kapsmda özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Sıfırdan geliştirilmiş bir intranet projesiyle kıyaslandığında çok daha hızlı ve az maliyetli olan platform,  2019 ve 2020 ürün geliştirme Roadmap’ini de paylaştı. Buna göre JUNO, verimliliği ve çalışan iş birliğini artıracak yeni özelliklerle birlikte yapay zekayı da modüllerine entegre edecek. İlerleyen süreçte JUNO'nun çalışanlar için HR Assistant görevini üstlenmeyi hedeflediğini söylemek mümkün. 

Son olarak şu anda Türkiye pazarında müşteri ağını genişleten JUNO'nun, İngiltere ve Macaristan’da başlattığı ortaklık görüşmeleriyle Avrupa’da satış çalışmalarına başladığını belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.