Zamanınızı daha verimli kullanmanıza yardımcı olan uygulama: Hourly

Her ne kadar zamanı kontrol etmemize yardımcı olan birçok uygulama olsa da Hourly adlı iOS uygulaması, bu alanda sadeliği ve kolay kullanımı ile dikkat çekiyor.
Zamanınızı daha verimli kullanmanıza yardımcı olan uygulama: Hourly

Kimi zaman yaptığımız işin içinde fazlasıyla kayboluyoruz ve kısa bir zamanda yapmamız gereken şeyleri farkında olmadan uzun saatlere yayabiliyoruz. Her ne kadar zamanı kontrol etmemize yardımcı olan birçok uygulama olsa da Hourly adlı iOS uygulaması, bu alanda sadeliği ve kolay kullanımı ile dikkat çekiyor.

Sadece iOS işletim sistemi olan cihazlarda kullanabileceğini Hourly'nin tamamen ücretsiz olduğunu en baştan belirtelim. Uygulamayı cihazınıza indirdikten sonra herhangi bir üyelik oluşturmanız gerekmiyor, uygulamayı otomatik olarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Hourly ile neler yapılabilir?

Uygulamayı kullanarak yapılacaklar listesi oluşturabilir ve her görev için harcanan zamanı sayabilirsiniz. Saatlik ücretle çalışıyorsanız, işverenlere yönelik raporlar hazırlamak için sonuçlarınızın listesini kullanabilirsiniz. Çalışmanızın bir gün ve bir ay boyunca ne kadar verimli olduğunu izleyip yapılacak tüm görevleri tek platformda görebilirsiniz. Farklı etkinliklerin ne kadar sürdüğünü ölçümleyip böylece bir dahaki çalışma için deadline'ınızı ortalama olarak tahmin edebilirsiniz.  Uygulamada işten ayrı olarak kişisel aktivitelerinizi de planlayabilirsiniz. Kitap okumaya daha fazla zaman ayırırken sosyal ağlarda daha vakit geçireceğinizi hesaplayabilir, köpeğinizi her gün ne kadar süre gezdirmeniz gerektiğini uygulamanın size hatırlatmasını isteyebilirsiniz.

Özellikle tasarımı ve grafikleriyle dikkat çeken Hourly'nin henüz çok yeni bir uygulama olduğunu ve günden güne geliştirildiğini de hatırlatalım. Uygulamanın geliştiricisi Mikael Kapanaga, yakın zamanda uygulamaya daha interaktif özelliklerin ekleneceği, ancak bunun için her uygulama geliştirme sürecinde olduğu gibi zamana ihtiyaçları olduğunu belirtiyor. 

Hourly'nin Android kullanıcıları için aktif edilip edilmeyeceği henüz bilinmese de iOS kullanıcıları uygulamayı App Store'dan indirebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.