Kutu abonelik girişimi Havhav, Wufwuf adıyla İngiltere'ye açıldı.

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında İngiltere'ye açılma planlarından bahseden Havhav, son altı aydır WufWuf markası altında hizmet vermeye başladı.
Kutu abonelik girişimi Havhav, Wufwuf adıyla İngiltere'ye açıldı.

Köpek sahipleri için kutu abonelik girişimi Havhav, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında İngiltere'ye açılma planlarından bahsetmişti. Geçtiğimiz aylarda WufWuf markası altında İngiltere'de faaliyete başlayan girişim, beklenenin üstünde bir ivme yakaladı. 

Köpek sahiplerine her ay ödül maması ve oyuncak gibi ürünler gönderen evcil hayvan odağında kutu aboneliği HavHav, WufWuf markası altında evcil hayvan sektörünün çok gelişmiş olduğu İngiltere’de ciddi bir tanınırlık yakalamaya başladı. İngiltere pazarındaki diğer pet abonelik markalarına sayıca hızla yaklaşan WufWuf, kurulduğundan bu yana henüz 6 ay geçmiş olmasına rağmen, İngiltere’nin tanınmış abonelik markalarıyla birlikte anılmaya başladı.

Hatta WufWuf'un, geçtiğimiz günlerde Londra Olympia’da gerçekleşen Retail Expo 2019’a davetli olduğunu belirtelim. HavHav ve WufWuf’un kurucusu Umut İlhan, konuşmacı olarak davetli olduğu Retail EXPO 2019’da Birchbox, Craft Gin Club gibi online abonelik şirketlerinin kurucu ve yöneticileriyle, aboneliğin bugünü ve geleceği üzerine konuştu. Geleneksel perakende sektörüyle online abonelik sektörünün sıkça karşılaştırıldığı panelde, Umut İlhan yeni nesil perakende anlayışının çok daha müşteri odaklı, esnek ve ilham verici olduğunu söyledi. 

Geçtiğimiz yıl İngiltere'de edineceği deneyimleri Avrupa'da bölge bölge ilerleyerek genişletmek istediğini belirten Havhav, şimdilik bu konuda ilk adımları atmış görünüyor. Avrupa'da 80 milyon sahipli köpek olduğunu düşündüğümüzde, WufWuf'un açılmayı hedeflediği pazarın iyi bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik bu rakamın yüzde 10'u yani 8 milyonu da İngiltere'de bulunuyor.

Geçen yıl WufWuf markası altında 5 yıl içinde Avrupa pazarında 1 milyon köpek sahibine ulaşmayı hedeflediğini belirten girişim, görünen o ki; hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.