Seyahat girişimi Tourlane, Sequoia ve Spark Capital'dan 47 milyon dolar yatırım aldı

Tourlane, Sequoia ve Spark Capital liderliğinde gerçekleştirilen C Serisi yatırım turunda 47 milyon dolar yatırım aldı.
Seyahat girişimi Tourlane, Sequoia ve Spark Capital'dan 47 milyon dolar yatırım aldı

Kişilerin ve grupların günlük turları online olarak planlamalarını ve rezerve etmelerini sağlayan bir girişim olan Tourlane, Sequoia ve Spark Capital liderliğinde gerçekleştirilen C Serisi yatırım turunda 47 milyon dolar yatırım aldı. Tourlane'in 47 milyon dolar topladığı yatırım turuna katılan diğer isimler, B Serisi'nde de karşımıza çıkan DN Capital ve HV Holtzbrinck Ventures oldu.

C Serisi yatırım turunun B'den 6 ay sonra geldiğini ve alınan yatırımın uluslararası alanda daha fazla genişleme, işe alım ve ürün geliştirme için kullanılacağını belirtelim. Tourlane CEO'su ve kurucu ortağı Julian Stiefel yaptığı açıklamada, ek yatırımın seyahati en iyi şekilde deneyimlemek için konumlarını güçlendirmelerine ve uluslararası büyümelerine devam etmelerine yardımcı olacağını söyledi. Stiefel ayrıca, yatırımcılarıyla çalışmaya devam etmekten heyecan duyduklarını da sözlerine ekledi.

Tourlane doğrudan servis sağlayıcılarla çalışıyor ve müşterilere tek platformda uçuşlar, konaklama, turlar, etkinlikler ve transfer seçenekleri sunuyor. Böylece farklı satıcılardan gelen birden fazla rezervasyon koordine edilirken veya fiziksel seyahat acenteleriyle çalışırken zaman kazanıyor. Platform, çok günlük gezi planlamasını kolaylaştırmak için gerçek zamanlı fiyatlandırma, kullanılabilirlik, anında yolculuk görselleştirme ve sürükle ve bırak ayarları sunuyor.

Tourlane'in 200'den fazla çalışanı bulunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.