Aylık aktif 700 bin kullanıcıya ulaşan Pepapp premium versiyonu PepLand'i yayınladı

700 bin aylık aktif kullanıcıya ulaşan Pepapp, premium versiyonu PepLand'i yayına aldı.
Aylık aktif 700 bin kullanıcıya ulaşan Pepapp premium versiyonu PepLand'i yayınladı

700 bin aylık aktif kullanıcıya ulaşan Pepapp, premium versiyonu PepLand'i yayına aldı. Kadınların dijital asistanı Pepapp, 2015’ten bu yana kullanıcılarına bir takvim uygulamasından daha fazla özellik sunmaya çalışıyor. Adeta kişisel bir asistan olarak konumlanan Pepapp, kullanıcılarının ilgisini çekebilecek bilgilendirici ve eğlendirici içeriklere de yer veriyordu.

Uzun süredir kullanıcı deneyimine odaklanan Pepapp, bu deneyimi bir üst seviyeye taşımak adına premium versiyonunu hayata geçirdi. Bu yeniliği bir oyunlaştırma usülüyle aktaran girişim, premium versiyonda kullanıcıları PapLand isimli bir ülkeye davet ediyor. Tıpkı uygulamanın güncellenmiş versiyonu gibi, özellikleri de oyunlaştıran Pepapp, kullanıcılarına  AstroPep, PepArt, PepClub, PepTalk, PepYogi, FitPep ve PepDoc isimli 7 karakter tanıtıyor.

Bu noktada her bir karakterin öne çıkan özellikleri doğrultusunda daha uzmanlaşmış ve gelişmiş tavsiyeler verdiğini belirtelim. Örneğin AstroPep günlük burç yorumlarını kullanıcılara aktarırken; PepArt kitap, film, müzik önerileri ve genel kültür bilgileriyle öne çıkıyor. PepClub kullanıcılara markalardan avantajlar ve alışveriş tüyoları sunarken; PepTalk 7/24 sohbet özelliği ve eğlenceli paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=VAUnCOPc_8A

Bu yedi karakter arasında yer alan PepYogi ruhsal gelişim ve yoga tekniklerine odaklanırken, FitPep sağlıklı yaşam ipuçlarıyla ve PepDoc ise konunun uzmanı doktorla anında iletişim kurmayı sağlamasıyla ön plana çıkıyor. Dolayısıyla premium’a geçen kullanıcıların bu hizmet ve fırsatlardan faydalanarak daha iyi bir deneyim yaşayacağını söylemek mümkün.

Aslına bakarsanız Pepapp bu premium versiyonu ile bir regl takviminden çok daha fazlası olabileceğini gösteriyor. Özellikle içerik kapsamında yayına alınan özelliklerin dışında alışveriş fırsatları sunan PepClub ve doktorlarla iletişim kurmanızı sağlayan PepDoc özelliklerinin uygulamanın geleceği için önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Bu arada Pepapp uygulamasınnın güncel üye sayısı 1.7 Milyon'u bulduğunu belirtmekte de fayda var. Uygulamanın günlük aktif kullanıcı 130 bin,  aylık aktif kullanıcı sayısı ise 700 bin olarak öne çıkıyor. Şimdiye kadar uygulamanın toplam indirme sayısının  2.3 milyon olduğunu da belirtelim. 

Pepapp’ın kurucu ortağı Emrah Yiğit,Pepapp'ın premium versiyonu hakkında yaptığı açıklamada şu cümlelere yer veriyor:  

Premium versiyon kişiye özel ve renkli dünyası sayesinde kadınların kendilerini daha da özel hissetmelerini hedefliyor. Artık ilgilendikleri konu parmaklarının ucunda olacak, yeni şeyler öğrenecekler, sağlıklı yaşayacaklar, daha keyifli vakit geçirecekler ve kraliçeliğin tadını çıkaracaklar. Pepapp’da onların bu ilgisi ve katılımı sayesinde başından beri vurguladığı şeyi bir kez daha gerçekleştirmiş olacak: Her zaman kadınların yanında olmak ve onlar için hayatı kolaylaştırmak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.