Akıllı telefonlar için en iyi 5 gimbal modeli

Bu listemizde ise sizler için akıllı telefonlar ile kullanabileceğiniz en iyi 5 gimbal modeline yakından bakıyoruz.
Akıllı telefonlar için en iyi 5 gimbal modeli

Akıllı telefon kameraları her geçen gün daha da yetenekli hale geliyorlar. Özellikle firmaların üst düzey akıllı telefonların, hem fotoğraf hem de video kaydı anlamında çok başarılı işler ortaya koyuyorlar. Telefonların daha akıcı ve hareketli videolar çekebilmesini sağlayan gimbal modelleri ise akıllı telefon kameralarını bir sonraki seviyeye taşıyor.

Sarsıntı olmadan video kaydı yapılabilmesine olanak tanıyan 3 eksenli gimbal modelleri, akıllı telefonlar ile sinematik görüntüler elde edilmesine imkan sağlıyor. Bu listemizde ise sizler için akıllı telefonlarla kullanabileceğiniz en iyi gimbal modellerine yakından bakacağız.

Zhiyun Smooth 4

DJI markası ile birlikte gimbal pazarının en önemli firmalarından olan Zhiyun, özellikle uygun fiyatlı seçenekleri ile ön plana çıkıyor. 3 eksenli bir gimbal olarak karşımıza çıkan Zhiyun Smooth 4 modeli, kullanıcısına 12 saatlik bir pil ömrü vadediyor.

Sunduğu USB çıkışı sayesinde çekim yapıldığı anda akıllı telefonu şarj da edebilen Zhiyun Smooth 4 modeli, bu özelliği sayesinde daha uzun video kaydı yapılabilmesine olanak tanıyor. En fazla 210 gram ağırlığına sahip akıllı telefonlar ile kullanılabilen Zhiyun Smooth 4, ülkemizde 649 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

DJI Osmo Mobile 2

Gimbal ve drone dendiğinde akla gelen ilk firmalardan biri olan DJI, gimbal anlamında DJI Osmo Mobile 2 modeli ile ön plana çıkıyor. En fazla 240 gram ağırlığına sahip akıllı telefonlar ile kullanılabilen DJI Osmo Mobile 2, sunduğu başarılı mobil uygulama desteği ve kolay kullanımı ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

15 saatlik bir pil ömrü sunan DJI Osmo Mobile 2, maalesef video kaydı sırasında akıllı telefonları şarj edemiyor. Ülkemizde 800 TL fiyat etiketi ile satın alınabilen DJI Osmo Mobile 2 modeli, başarılı bir gimbal modeli arayanlar için pazarın en iyi alternatiflerinden.

FeiyuTech Vimble 2

Tıpkı Zhiyun Smooth 4 modeli gibi En fazla 210 gram ağırlığına sahip akıllı telefonlar ile kullanılabilen 3 eksenli bir gimbal olan FeiyuTech Vimble 2, listemizin uygun fiyatlı alternatiflerinden. Video kaydı esnasında akıllı telefonunuzu şarj da edebilen FeiyuTech Vimble 2, ülkemizde 500 TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor.

Freefly Movi

Hem tasarım hem de kullanım anlamında listemizdeki diğer gimbal modellerinden oldukça farklı olan Freefly Movi, listemizin en pahalı üyesi. 670 gramlık bir ağırlığa ve 8 saatlik bir pil ömrüne sahip olan Freefly Movi, rakiplerinden farklı olarak USB-C bağlantısına sahip. 

USB-C bağlantısı sayesinde hızlı şarj desteğine de sahip olan Freefly Movi, henüz ülkemizde satışa sunulmuş durumda değil. Yurt dışında ise 299 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan Freefly Movi, gimbal pazarının en kaliteli alternatiflerinden biri.

Moza Mini-MI

Diğer gimbal modellerinden farklı olarak akıllı telefonlar için kablosuz şarj desteği sunan Moza Mini-MI, en fazla 300 gram ağırlığa sahip akıllı telefonlar ile kullanılabiliyor. Ülkemizde 850 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan Moza Mini-MI, küçük bir tripod ile beraber geliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.