Dünya çapında markasını bütünleştiren BBVA logosunu değiştirdi

Arjantin'de Francés, Meksika'da Bancomer, Peru'da Continental ve ABD'de Compass ismiyle hizmet vermeyi bırakacak olan şirket, Türkiye'de ise Garanti BBVA ismi altında hizmet verecek. 
Dünya çapında markasını bütünleştiren BBVA logosunu değiştirdi

Yürüttüğü yerel operasyonları birleştiren Grup, tüm operasyonlarını BBVA markası altında topluyor. Bundan sonraki süreçte BBVA, Arjantin'de Francés, Meksika'da Bancomer, Peru'da Continental veABD'de Compass ismiyle hizmet vermeyi bırakacak. Türkiye'de ise BBVA'nın franchise'ı olan Garanti, Garanti BBVA ismi altında hizmet verecek. 

Çalışanlarına, giderek dijitalleşen bir ortamda müşterilerine daha iyi ürün ve hizmet sunmak adına  markasını birleştireceğini açıklayan BBVA yeni bir logo ile devam edeceğini de duyurdu. Grup'un düzenlediği özel bir Live @ BBVA etkinliğinde açıklanan bu gelişmeler, katılımcılar ve canlı yayını izleyenler dahil olmak üzere 126 bin ekip üyesi tarafından gerçek zamanlı olarak takip edildi.  Etkinliğe BBVA Grubu genel başkanı Carlos Torres Vila ve BBVA CEO'su Onur Genç ev sahipliği yaptı.

Bu değişiklikle birlikte BBVA, müşterilerin dünyanın dört bir yanındaki dijital şirketlerden beklediği üzere, yenilikçi bir yaklaşımın yanı sıra tutarlı bir müşteri deneyimi sunmayı hedefliyor. Aynı zamanda Grup, bu geliştirme sürecinin bir sonucu olarak dünya çapındaki işbirlikleri, kaynak önceliklendirmeleri, pazara daha hızlı ulaşılması  ve belirli pazar dinamikleri için kişiselleştirmeleri yaparak küresel ürün ve hizmetlere sahip olmayı amaçlıyor. 

Üstelik bu küresel yaklaşım sayesinde, BBVA bundan sonra ödüllü mobil bankacılık uygulaması ve FX işlem platformu dahil olmak üzere dünya standartlarındaki ürün ve hizmetlerini tüm bölgelerdeki müşterilerine sunabilecek. 

BBVA Grup Başkanı Carlos Torres Vila konu hakkında şu açıklamayı yaptı. 

Dijitalleşme ve küreselliğin zaten gerçek olduğu bir dünyada, müşteri deneyimi herhangi bir şirketin başarısındaki en önemli faktördür. BBVA, dijitalleştirme konusundaki taahhüdünde ve müşterilerin yaşamlarında ve işletmelerinde en iyi kararları almalarına yardımcı olacak çözümler arayışında öncü olmuştur. Bunu artık birleşmiş bir marka altında yansıtmak ise işin bir sonraki doğal adımı.

BBVA CEO'su Onur Genç ise yaptığı açıklamada BBVA'nın 30'dan fazla ülkede temsil edilen küresel bir grup olduğunu vurguladı: 

Giderek dijitalleşen ve küreselleşen gerçekliğimizi daha iyi iletmek için BBVA logosundaki değişimin yanı sıra ismimizi de birleştiriyoruz. Bu yeni kimlik, BBVA'nın yaklaşık 75 milyon müşterisine, yerel hizmet anlayışını koruyan en iyi küresel hizmeti getirerek bankanın onlara karşı olan bağlılığını kuvvetlendirecek. Ve tam olarak amacımız da bu, fırsat çağını herkese getirmek. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.