Cisco Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Didem Duru oldu

Cisco'nun Türkiye operasyonlarının başına geçen Didem Duru, yeni görevinde Türkiye’nin dijital dönüşüm gündemine odaklanacak.
Cisco Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Didem Duru oldu

Cisco Türkiye, genel müdürlüğü pozisyonuna Didem Duru’nun getirildiğini açıkladı. Cisco'nun Türkiye operasyonlarının başına geçen Didem Duru, yeni görevinde Türkiye’nin dijital dönüşüm gündemine odaklanacak.

Üstlendiği yeni görevde Türkiye’nin dijital dönüşüm gündemine ilişkin vizyon ve stratejilere odaklanacağını anlatan Cisco Türkiye Genel Müdürü Didem Duru, ülkemizin dijital dönüşümüne katkıda bulunmayı önceliği haline getiren bir ekibe liderlik etmekten gurur duyduğunu ve bu heyecan verici yolculuğun devamını dört gözle beklediğini söyledi. Cisco Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı David Meads ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Didem Duru'nun BT alanında kapsamlı bir deneyime ve dikkat çeken liderlik vasıflarına sahip olduğunu, Duru’nun bu göreve atanması ile Türkiye’de sektörler, şirketler ve kurumlar genelindeki dijital dönüşüm sürecini hızlandırma becerilerinin artacağını söyledi.

24 yıllık deneyime sahip olan Didem Duru, kariyeri boyunca Finansbank, IBM, Dell şirketlerinde çeşitli yöneticilik ve Ülke Genel Müdürlüğü pozisyonlarında çalıştı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan Duru, Cisco'ya katılmadan önce Dell'de Avrupa Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde özel müşteri deneyimlerine yönelik direktörlük görevinde bulundu.

17 yaşında bir kızı olan Duru aynı zamanda TOG Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve gençleri destekleyen sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.