Apple 2020 yılında OLED ekranlı 3 yeni iPhone modeli tanıtacak

Bugün paylaşılan bir habere göre Apple, 2020 yılında OLED ekranlara sahip olan 3 yeni iPhone modeli satışa sunacak
Apple 2020 yılında OLED ekranlı 3 yeni iPhone modeli tanıtacak

Apple'ın Çin pazarındaki düşüş ve iPhone satışlarının beklenenin altında kalması nedeniyle 15 yıl sonra ilk defa gelir beklentisini düşürdüğünü sizlere daha önce aktarmıştık. Kısa zaman önce Çin'deki iPhone fiyatlarında indirimler uygulayan Apple'ın üreteceği yeni iPhone modelleri ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. 

Digitimes'ın bugün paylaştığı bir habere göre Apple, 2020 yılında OLED ekranlara sahip olan 3 yeni iPhone modeli satışa sunacak. Hatırlatmak gerekirse Apple 2018 yılında iPhone XS, XS Max ve XR olmak üzere 3 yeni iPhone modeli tanıtmıştı.

Tanıtılan modellerden iPhone XS ve XS Max modelleri OLED ekran paneli kullanırken, iPhone XR modeli ise LCD ekran paneli kullanıyor. Paylaşılan bilgilere göre Apple, 2019 yılında tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi 2 tane OLED ekranlı model 1 tane ise LCD ekranlı model tanıtacak.

Digitimes tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple 2019 yılında 6.1 inç büyüklüğünde LCD ekranlı bir modelin yanı sıra 5.8 inç ve 6.46 inç büyüklüklerinde OLED ekranlı modeller tanıtacak. 2020 yılında karşımıza çıkacak olan iPhone modellerinin ise ekran boyutlarında farklılıklar olması bekleniyor.

Beklenen erkan boyutları 5.42, 6.06 ve 6.67 inç 

Apple'ın 2020 yılında OLED ekranlara sahip 5.42 inç, 6.06 inç ve 6.67 inç ekran büyüklüklerine sahip olan 3 yeni iPhone modeli tanıtması bekleniyor. Raporda yer alan bilgilere göre Apple'ın OLED ekranlarını Samsung veya LG üretecek. 5,42 inç ekran büyüklüğüne sahip olacak olan modelin ailenin en uygun fiyatlı modeli olması bekleniyor. Son olarak yeni iPhone modellerinde arka kısımda hem 2 hem de 3 kamera kullanımı olacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.