Booking.com, HotelRunner’ı "Premier Bağlantı İş Ortağı" ve "En İyi Bağlantı Sağlayıcısı" olarak seçti

HotelRunner, Booking.com tarafından İş Ortakları Başarı Ödülleri kapsamında 2018’in En İyi Bağlantı Sağlayıcısı ödülüne layık görüldü ve aynı zamanda 2019 Premier Bağlantı İş Ortağı olarak seçildi.
Booking.com, HotelRunner’ı

Geçtiğimiz yılın eylül ayında da Airbnb'nin online satış ve kanal yönetim platformu HotelRunner‘la güçlerini birleştirdiğini ve bu iş birliği ile HotelRunner platformundaki tüm tesislerin Airbnb’de listenebileceği haberini sizlerle paylaşmıştık. Geçtiğimiz şubat ayında ise Airbnb'nin HotelRunner'ı "Tercih Edilen Yazılım İş Ortağı" olarak seçtiği haberini sizlere aktarmıştık.

Konaklama tesisleri ve acentelere yönelik inovatif teknoloji çözümleri sunan, satış yönetim platformu ve dijital kontrat ağı HotelRunner, dünyanın önde gelen online rezervasyon platformu Booking.com tarafından İş Ortakları Başarı Ödülleri (Partner Achievement Awards) kapsamında 2018’in En İyi Bağlantı Sağlayıcısı (Top Connectivity Performer) ödülüne layık görüldü ve aynı zamanda 2019 Premier Bağlantı İş Ortağı (Premier Connectivity Partner) olarak seçildi.

Booking.com’un Bağlantı İş Ortağı Programı, birlikte büyüme amacıyla iş ortaklarını teşvik etmek ve performanslarını artırmak üzere tasarlandı. Program kapsamında erişilebilecek en üst seviye olan "Premier" ünvanı ise iş ortaklarının bünyelerindeki tesislerin büyümelerine yardımcı olma, performanslarını artırma ve misafirlerinin deneyimlerini iyileştirme seviyelerine bağlı olarak veriliyor.

Booking.com, tesislere sağlanan hizmetin kalitesi, sunulan etkin destek ve Booking.com API’lerinin başarılı bir şekilde entegrasyonunun yapılması için gerekli olan teknolojik altyapı gibi pek çok performans kriterini göz önünde bulundurarak HotelRunner’ı Premier Bağlantı İş Ortağı olarak seçti. Booking.com’un bütün performans kriterlerini karşılayan ve aşan HotelRunner’ın teknolojisi de İş Ortağı Başarı Ödülleri kapsamında “En İyi Bağlantı Sağlayıcısı” ünvanı ile tescillenmiş oldu.

HotelRunner, 193 ülkeden, küçük ve butik oteller, bnb ve günlük kiralık tesislerden kurumsal ve zincir otellere, her boyuttan tesise hizmet veriyor. Tesisler, HotelRunner’ın Booking.com için özel olarak geliştirdiği özelliklerden ve entegrasyonlardan faydalanarak Booking.com’da satışlarını artırabiliyorlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.