HotelRunner, Airbnb'nin "Tercih Edilen Yazılım İş Ortağı" oldu

HotelRunner, dünyanın en büyük topluluk temelli seyahat platformu Airbnb tarafından "Tercih Edilen Yazılım İş Ortağı" olarak seçildi.
HotelRunner, Airbnb'nin

Geçtiğimiz yılın eylül ayında da Airbnb'nin online satış ve kanal yönetim platformu HotelRunner‘la güçlerini birleştirdiğini ve bu iş birliği ile HotelRunner platformundaki tüm tesislerin Airbnb’de listenebileceği haberini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de konaklama tesisleri ve acentelere yönelik inovatif teknoloji çözümleri sunan, satış yönetim platformu ve dijital kontrat ağı HotelRunner, dünyanın en büyük topluluk temelli seyahat platformu Airbnb tarafından "Tercih Edilen Yazılım İş Ortağı" olarak seçildi.

Tercih Edilen Yazılım İş Ortağı Programı, Airbnb’de odalarını listeleyen tesis sahipleri için tam entegre bağlantı çözümleri sunan ve Airbnb’nin performans ölçütlerini aşan iş ortaklarının tanınması için geliştirildi. Airbnb işlevlerinin tamamını karşılayan HotelRunner’ın çift yönlü API bağlantısı, tesislerin odalarını tek tıkla direkt olarak Airbnb’de listelemelerini sağlarken, Airbnb topluluğuna ulaşmalarına ve milyonlarca misafirle bağlantı kurmalarına imkan tanıyor.

HotelRunner İş Ortakları Başarı Direktörü Rıza Kaynak, yeni tesis kazanımı ve rezervasyon sayılarındaki artış ile Airbnb platformunun büyümesine katkıda bulunan destek ve hizmetlerinin yanı sıra, teknolojilerinin de Airbnb tarafından onaylanmış olmasından gurur duyduklarını, tesis sahiplerinin Airbnb’nin büyüyen misafir topluluğuna bağlanmasını kolaylaştırdıklarını söylüyor. Kaynak, bu konuda çalışmaya devam edeceklerinin de altını çiziyor.

HotelRunner, 193 ülkeden, küçük ve butik oteller, günlük kiralık tesislerden kurumsal ve zincir otellere, her boyuttan tesise hizmet veriyor. Tesisler, HotelRunner’ın Airbnb için özel olarak geliştirdiği özellikleri kullanarak satışlarını artırabiliyor ve misafir ağına erişim sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.