Arabam.com, araçların aynı gün içinde satılmasını sağlayan "Trink Sat" özelliğini yayına aldı

Arabam.com, araçların aynı gün içinde satılmasını sağlayan

Otomotiv sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Arabam.com, acil satış yapmak isteyen kişilerin araçlarının aynı gün içerisinde Arabam.com tarafından satın alındığı "Trink Sat" özelliğini yayına aldı.

2000 yılında kurulan ve 2016 yılında İlab Holding ailesine katılan Arabam.com, aylık 5 milyon tekil kullanıcıya otomobil alım satımı konusunda online pazar yeri olarak hizmet veriyor. Kullanıcılarının araç alım satımı konusundaki ihtiyaçlarına çözümler getirmeyi hedefleyen Arabam.com, son olarak hizmete sunduğu “Trink Sat” sistemiyle ikinci el otomobil piyasasına da farklı bir soluk getiriyor demek mümkün.

İkinci el araç satışını kolaylaştırıyor

Trink Sat ile aracını acil satmak isteyen kullanıcılara anında nakit teklifi sunuluyor. Arabam.com’un web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden araç bilgilerini girerek teklif alan satıcılar, belirlenmiş otorapor şubelerinde ekspertiz yaptırarak aynı gün içerisinde araç satış işlemlerini tamamlayabiliyorlar. Arabam.com Genel Müdürü Zafer Terzioğlu, Türkiye’de herkesin ikinci el araç alım satımını güvenilir bir referansa dayandırabileceği ve yakın gelecekte Türkiye’nin neresinde olursa olsun satışını hiç uğraşmadan anında yapabileceği sistemin ilk adımını Trink Sat ile gerçekleştirdiklerini söylüyor.

Aracın fiyatını belirleyen diğer yenilik: “Arabam Kaç Para?”

Arabam.com’un bir başka yeniliği ise fiyat değerleme konusunda. Bu yeni uygulamayla araç almayı düşünen ancak piyasadaki farklı fiyatlamalar karşısında zarar görmek istemeyenler veya aracını satmak isteyen fakat değerini belirleme konusunda emin olamayanlar için fiyatlama altyapısını kuran Arabam.com, alıcı ve satıcıların yaşayabilecekleri maddi zararların önüne geçmeyi amaçlıyor.

Araç almak ya da satmak isteyenler, Arabam.com'un web sitesi veya mobil uygulaması ile Arabam Kaç Para?” özelliği üzerinden istedikleri aracın marka, yıl, model, gövde tipi, yakıt tipi, vites tipi, versiyon, kilometre bilgilerini girerek anında satış değerini öğrenebiliyor. Arabam.com bu fiyat ile aracın pazarlıklar sonrası gerçekleşmesi beklenen satış değerini vererek, satıcının tahsil edeceği ve alıcının ödeyeceği net fiyatı sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.