Yapay zeka destekli DPTH görselleri 3D fotoğraflara dönüştürmeyi hedefliyor

Yapay zeka destekli DPTH görselleri 3D fotoğraflara dönüştürmeyi hedefliyor

Görselleri net alan derinliği ekleyen DPTH, sıradan fotoğrafları 3D fotoğraflara dönüştürmeyi hedefliyor. Yapay zeka destekli uygulama derinlik eklenmesi gereken yerleri tahmin ederek bu alanlara otomatik olarak net alan derinliği ekliyor. Birkaç adımda fotoğraflara net alan derinliği kazandıran DPTH'in kullanımı oldukça kolay.

İsterseniz bir DPTH'in kamerası üzerinden fotoğraf çekebilir ya da galerinizdeki fotoğrafları kolayca düzenleyebilirsiniz. Düzenlemek istediğiniz fotoğrafı DPTH'e eklediğinizde uygulama, fotoğrafı işleme tabi tuttuğunu belirterek işlemin 10 saniye ile 1 dakika arasında tamamlanabileceğini belirtiyor.

İşlem tamamlandıktan sonra size bildirim gönderen DPTH, net alan derinliği eklediği fotoğrafı size sunuyor.Bu ekranda Depth Map ve ayarlar seçenekleri üzerinden düzenlenen fotoğrafın detaylarını inceleyebiliyorsunuz. Depth Map size eklenen net alan derinliğini farklı bir görselleştirme ile sunarken, ayarlarda derinlik, mesafe ve blur gibi seçenek ler yer alıyor.

Ayarlar üzerinden fotoğrafın derinliğini, mesafesini ve blur oranını kolayca değiştirmeniz mümkün. Bu değişimi Depth map üzerinde yapabildiğiniz gibi doğrudan işlem görmüş görsel üzerinde de yapabiliyorsunuz. Bir sonraki adımda ise oluşturduğunuz görseli kolayca sosyal ağlarda paylaşabiliyor ya da direkt olarak telefonunuza kaydedebiliyorsunuz.

Bu arada paylaştığınız ve kaydettiğiniz görsellere DPTH logosu eklendiğini belirtelim. Eğer bu logoyu kaldırmak istiyorsanız 18,99 TL ödeyerek profesyonel pakete geçiş yapabilirsiniz. Bu pakete ilerleyen zamanlarda yüksek çözünürlüklü görsel indirme, depth map indirme ve 3D animasyon yapma gibi özellikler eklenecek. Bu tek seferlik ödemeyle ömür boyu bu özelliklerden faydalanabileceğinizi de ekleyelim.

Görünen o ki DPTH'in yapay zekası, 3D animasyon alanında hala geliştirme aşamasında. Yine de ekibin paylaştığı demo görüntüleri merak uyandırır nitelikte.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.