Netflix dizisi Stranger Things'in üçüncü sezonunun fragmanı yayınlandı

Netflix, bugün hem serinin üçüncü sezonunun yayın tarihini hem de fragmanını paylaştı. Anlaşılan Upside Down'a geri dönüyoruz.
Netflix dizisi Stranger Things'in üçüncü sezonunun fragmanı yayınlandı

Netflix'in son zamanda Türkiye odağındaki ve interaktif yapımlarına epey odaklandık. Ancak dijital yayın platformunun çok sevilen bazı yapımlarını da hemen hemen unutmaya başladık. Stranger Things de bu kategoriye alabileceğimiz serilerden biri. Ancak Netflix, bugün hem serinin üçüncü sezonunun yayın tarihini hem de fragmanını paylaştı. Anlaşılan Upside Down'a geri dönüyoruz.

Stranger Things'in 3. sezonu 4 Temmuz'da yayınlanacak

Öncelikle Stranger Things'in üçüncü sezonunun 4 Temmuz'da yayınlacağını belirtelim. Zaten fragmanda da görebileceğiniz gibi "Bir yaz her şeyi değiştirebilir." motto olarak belirlenmiş. Fragmanda hemen hemen sevdiğimiz tüm karakterleri görebiliyor, hatta çok daha fazlasını görüyoruz. Çünkü ilk sezonda olduğu gibi üçüncü sezonda da Upside Down'da karşımıza çıkan canavarlara bolca yer verilecek gibi duruyor. Stranger Things, yeni sezonda da doğaüstü ve insani tehditlerle dolu. Ana karakterler yaşlanmaya devam ettikçe, ergenlik karmaşası ve arkadaşlık ilişkileri, bu sefer Upside Down'dan çıkan her canavardan daha tehlikeli olacak gibi de duruyor.

Dizinin başrol oyuncuları Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp ve Joe Keery yeni sezonda da karşımıza çıkacak olan isimler.

Bakalım 4 Temmuz'da bizi nasıl bir Stranger Things deneyimi bekliyor.

https://youtu.be/6I9HNDl8A3s

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.