Typorama ve Videorama, ABD merkezli AppHoldings tarafından satın alındı

Mobilde tipografi oluşturma uygulaması Typorama ve video düzenleme uygulaması Videorama, ABD merkezli uygulama yayıncısı AppHoldings tarafından satın alındı.
Typorama ve Videorama, ABD merkezli AppHoldings tarafından satın alındı

Mobilde tipografi oluşturma uygulaması Typorama ve video düzenleme uygulaması olan Videorama, ABD merkezli uygulama yayıncısı AppHoldings tarafından satın alındı. İki uygulamanın da Apperto tarafından geliştirildiğini hatırlatalım. Satın alma ile ilgili herhangi bir rakam paylaşılmadığını da belirtelim.

Apperto'nun kurucusu Sarp Erdağ'ın sosyal medya paylaşımına göre, 4 yıl süren yoğun çalışma ve milyonlarca uygulama indirmesinden sonra AppHoldings'e satılan Typorama ve Videorama'nın akabinde Erdağ, yeni ürünler için çalışmaya başladıklarını da bildirdi.

Typorama, Replay gibi uygulamaların video düzenleme için yaptıklarını tipografi için yapmak isteyen bir uygulama olarak öne çıkıyor. Uygulama sosyal ağlarda ya da kişisel çevrenizle paylaşmak istediğiniz mesajları, seçtiğiniz bir arka plan görseli ve tipografi ile görselleştirmenizi sağlıyor. Typorama’nın kendi verilerine göre, uygulama bugün yüzden fazla font ve yazı karakterini binlerce ücretsiz stok fotoğrafı ve 35 farklı stille tasarlamanıza izin veriyor. Oluşturduğunuz tasarımlarda, arka plan fotoğrafını ve metni ayrı ayrı düzenleyebiliyor ve daha kişisel hale getirebiliyorsunuz.

Videorama ise video ya da fotoğraftan oluşan içeriklerinizi dilediğiniz gibi kesip birleştirebilmenize yardımcı oluyor. Ayrıca dilerseniz videonuzun üzerine yazı yazabiliyor veya "Hollywood tarzı" efektler ekleyebilir, hatta müzik ve ses dosyası da koyabiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.