B2B yazılım çözümleri sunan Esproit, isim değiştirerek B2B Store oldu

Kısa süre önce büyük bir değişiklik yaşayan girişim, isim değiştirerek B2B Store olarak tekrar karşımıza çıktı.
B2B yazılım çözümleri sunan Esproit, isim değiştirerek B2B Store oldu

B2B yazılım çözümleriyle hem KOBİ’lere hem de büyük ölçekli firmalara hizmet veren bir girişim olarak karşımıza çıkan Esproit'i ilk olarak 2016 yılının Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Kısa süre önce büyük bir değişiklik yaşayan girişim, isim değiştirerek B2B Store olarak tekrar karşımıza çıktı.

Sadece isim değiştirmekle kalmayan B2B Store, ürünlerini tek bir marka altında da birleştirmiş oldu. KOBİ ve kurumsal firmaların toptan satış ile ilgili istedikleri her şeyi B2B Store markası altında bulabilmeleri hedefi ile yola çıkan girişim, tam olarak bir e-ticaret mağazası olmayı hedefliyor.

B2B Store'un sunduğu hizmetler arasında ise bayi yönetim sistemi, e-tahsilat ve saha satış gibi önemli çözümler yer alıyor. Firmaların muhasebe programları ile entegre bir şekilde çalışabilen B2B Store, ek olarak firmaların kurumsal web sitelerini de bu yapıya ekleyerek bütün sistemin tek bir B2B Store platformundan yönetilmesine de olanak tanıyor.

SaaS modeline geçerek müşterilerin server, teknik destek, lisans güncelleme, ERP entegrasyonu gibi temel B2B hizmetlerinden daha efektif olarak yararlanmalarını sağlamayı amaçladıklarını da belirten B2B Store ekibi, yazılım kısmında her gün onlarca güncelleme yaptıklarını da dile getirdi.

2003 yılından bu yana hizmet veren ve 2018 yılında marka değişikliğine giden B2B Store'un asıl hedefi ise B2B alanında lider ve global bir marka haline gelmek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.