Esproit, her ölçekte firmaya bayi yönetimi ve e-ticaret çözümleriyle bütünleşik hizmet sunuyor

Esproit, her ölçekte firmaya bayi yönetimi ve e-ticaret çözümleriyle bütünleşik hizmet sunuyor

Özellikle KOBİ'lerin servis olarak sunulan yazılımlara (saas) yönelmesinin önemine sürekli değiniyoruz ve mümkün oldukça bu alandaki girişimleri tanıtmaya çalışıyoruz. Esproit.com da bu kapsamda tanıtacğımız, B2B yazılım çözümleriyle hem KOBİ'lere hem de büyük ölçekli firmalara hizmet veren bir girişim.

Ender Demirci tarafından 2003 yılında kurulan Esproit, yıllların deneyimini 3 farklı ürün üzerinde harmanlayan bir girişim. İlk ürün olan profesyonel bayi ağı yönetim sistemi BayiPro'yu yeni nisbeten yeni ürünleri ShopPro (e-ticaret çözümleri) ve PayPro (e-tahsilata) ile tamamlıyor.

Tek noktadan yönetim

Bayipro-paypro-shoproBayiPro'nun çok kanallı bir B2B çözümü olduğunu ifade eden Ender Demirci, ShopPro ve PayPro ile bütünleşik hizmet sunma yolunda önemli bir adım attıklarını ifade ediyor. Zira Esproit, şu anda bir firmanın satış, bayi yönetimi, e-tahsilat operasyonlarının tamamının tek bir merkezden yönetebilmesine imkan tanıyor.

Yazılım ürünleri arasındaki uyumluluğun önemi malum. Esproit de bu noktaya odaklanarak müşterilerine kaynak ve zaman kazandırmayı hedefliyor. Kendi iç sistemleri dışında SAP de dahil olmak üzere Logo, ETA, Mikro, Netsis ve Akınsoft gibi önde gelen muhasebe programlarıyla entegre çalışıyor.

10 binin üzerinde kullanıcı girişi

Ender Demirci'ye göre Esproit ürünleri detaylı özellikleriyle rakiplerinden ayrılıyor. Şu anda farklı kategorilerde 10 binin üzerinde son kullanıcının BayiPro sistemlerine giriş yaptığını paylaşan Demirci, en eski ve iddialı ürünü BayiPro'yu 2016'da pazar lideri haline getirmeyi hedefliyor.

Şimdiye kadar kendi öz sermayesi ile büyüyen Esproit, çözüm yelpazesi daraltılıp, genişletilebilen BayiPro ile ihtiyacına dönük bir fiyatlandırma yapıyor. 2016 yılında bütünleşik hizmet anlayışıyla daha hızlı bir büyüme hedefliyor.

B2B yazılım çözümleri KOBİ'ler ve keza büyük ölçekli girişimler için verimliliğin anahtarı niteliğinde. Bu alandaki gelişmeler hem çift yönlü ekonomik büyümenin hem de daha iyi ürünlerin önünü açacaktır. Esproit.com'u da bu kapsamda kıyaslama yapacağınız altyapı sağlayıcıları arasına ekleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.