BluTV içerikleri, 9 Mart gece yarısına kadar ücretsiz olarak izlenebilecek

BluTV içerikleri, 9 Mart gece yarısına kadar ücretsiz olarak izlenebilecek

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlardan BluTV, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'ne özel bir projeyi hayata geçirdi. BluTV'nin hazırladığı proje, kadınlara yönelik şiddete karşı olan 6284 sayılı kanuna dikkat çekiyor.

Hazırladığı mini animasyon filminde her yıl şiddet gören çok sayıda kadının haklarını savunan bu kanuna vurgu yapan BluTV, aynı zamanda 9 Mart gece yarısına kadar da KadinlarinSifresi6284 kupon koduyla kapılarını başta kadınlar olmak üzere herkese ücretsiz olarak açıyor. BluTV’nin 8 Mart sabahı sosyal medya hesaplarından paylaştıkları animasyon videosuyla birlikte başlayan kampanya 9 Mart gecesi saat 00:00’a kadar geçerli olacak.

Bunların yanında BluTV'nin orijinal içeriği olan Masum'un Netflix bünyesine katıldığını ve BluTV'nin 3 yılda 4 milyondan fazla kullanıcıya ulaşarak 2018’de abone sayısını bir önceki yıla göre dört kat artırdığını da hatırlatalım. Ayrıca Aydın Doğan Yalçındağ'ın Masum'un satışından elde ettikleri gelirle yine Türk yapımlarına yatırım yapacaklarını söylediğini hatırlatmakta da fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.