Netflix'te yıldızı parlayan Marie Kondo 40 milyon dolar yatırım arıyor

Netflix'te yıldızı parlayan Marie Kondo 40 milyon dolar yatırım arıyor

Ev toplama konusunda yazdığı kitaplarla tanınan Marie Kondo Netflix'teki “Tidying Up,” programıyla birlikte TV yıldızları arasındaki yerini aldı. Bununla beraber Marie Kondo, TV programlarının, kitaplarının ve kendi kişisel markasının arkasındaki şirket KonMari'nin büyümesi için 40 milyon dolarlık yatırım görüşmelerine başladı.

Bu arayışla beraber başlayacak olan yeni yatırım turu aslına KonMari'nin ilk yatırımı olmayacak. Geçtiğimiz yıl Sequoia Capital liderliğinde kapalı ve küçük bir yatırım turu gerçekleştiren şirket, gerçekleşmesi beklenen bu yeni yatırımın da detaylarını paylaşmayı düşünmüyor.

Marie Kondo'nun tekrar yatırım toplama sürecine girdiği doğrulanırken, bu yatırımı bir e-ticaret platformu kurmak için kullanacağı da konuşuluyor.

Henüz bilmeyenler için Marie Kondo'nun “Tidying Up with Marie Kondo” programının 1 Ocak 2019'da Netflix'te yayınlanmasıyla birlikte hızlıca başarıya ulaştığını söyleyelim. Özellikle Kondo'nun "does it park joy?" (size neşe veriyor mu?) sözü ve evi toplama yöntemi internetteki hayran kitlesini ciddi oranda arttırdı.

2015 yılında Marie Kondo ve kocası Takumi Kawahara tarafından kurulan KonMari'nin şimdiden parlak bir geleceğe sahip olduğunu söylemek mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.