Yemeksepeti'nin market teslimat servisinin alan adı belli oldu: Bana.bi

Yemeksepeti'nin market teslimat servisinin alan adı belli oldu: Bana.bi

Geçtiğimiz Ocak ayının ilk günlerinde Yemeksepeti‘nin market ürünleri için anında teslimat servisi kurarak hızlı alışveriş uygulaması olan Getir‘e rakip olmaya hazırlandığını sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz haftalarda ise Yemeksepeti'nin anında teslimat servisinin adının banabi olarak karşımıza çıktığından size bahsetmiştik.

Yemeksepeti'nin nisan ayında kullanıma açacağı BANABİ isimli servisinin domain'i de şimdi belli oldu; Bana.bi. Banabi.com diye beklerken alternatifleri sorguladığımızda bu domainin Yemeksepeti'ne kayıtlı olduğunu gördük. 13 Şubat'ta kayıt gerçekleşmiş.

Yemeksepeti’nin anında teslimat servisi için hazırlanan logo ve ismin marka tescilinin BANABİ olarak alındığını fakat bu ismin ve logonun kullanılıp kullanılmayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadığını da belirtelim. Ayrıca anında teslimat servisi olan BANABİ ile ilgili herhangi bir sosyal medya hesabına ulaşamadık. Ancak konuyla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. BANABİ servisi ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.