İstenmeyen e-posta aboneliklerini kaldıran servis: Leave me alone

İstenmeyen e-posta aboneliklerini kaldıran servis: Leave me alone

James Ivings ve Danielle Johnson'ın oluşturduğu Leave me alone, e-posta aboneliklerinizi tek tıkla iptal etmenizi sağlıyor. Bunun yanı sıra tüm e-posta bültenlerini tek bir yerde görmenizi sağlayan servis, şimdiye kadar 4 binden fazla kullanıcıya hizmet verdiğini ifade ediyor.

Aynı şekilde sitesinde toplamda 87,022 spam e-postayı sildiğini belirten servis, bir çok kullanıcının gözdesi olmaya aday. Bunun en büyük sebebi ise benzer hizmeti sunan rakiplerinin aksine verilerinizi pazarlama ve satış faaliyetleri için kullanmaması.

Gmailinize bağlanan servis, karşınıza yeni bir ekran çıkarıyor ve bu ekranda aboneliklerinizi listeliyor. Abonelik e-postalarının yanına açma - kapama düğmesi ekleyen Leave me alone, sevdiğiniz bültenleri almaya devam etmenizi de sağlıyor.

İlk üç gün için her hangi bir ücret talep etmeyen Leave me alone, ücretsiz versiyonu için herhangi bir ödeme bilgisi de talep etmiyor. 1 haftalık kullanım için 3 dolar, 1 aylık kullanım için ise 5 dolar talep eden girişim, aracı 6 ay boyunca kullanmak isteyenlerden 8 dolar alıyor. Bu arada ödemelerin sadece bir abonelik yerine tek çekim olduğunu belirtelim.

Şirketler için ayrıca bir abonelik sistemi başlatmayı düşünen Leave me alone, kullanıcı bilgilerini ve e-postaları depolamadığı için rakiplerinin bir adım ötesinde.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.