Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansına 2 gün kaldı!

20 Şubat Çarşamba günü, Raffles İstanbul’da gerçekleşecek olan Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımıza sadece 2 gün gibi oldukça kısıtlı bir süre kaldı.
Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansına 2 gün kaldı!

Geçtiğimiz hafta itibariyle Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımızın programını sizlere aktarmıştık. 20 Şubat Çarşamba günü, Raffles İstanbul’da gerçekleşecek olan Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımıza sadece 2 gün gibi oldukça kısıtlı bir süre kaldı. Ülkemizdeki E-Ticaret dünyasının kalbinin atacağı Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımıza katılmak istiyorsanız acele etmenizi öneririz.

Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımızın bu yıl iki salonda gerçekleşeceğini sizlere daha önce aktarmıştık. Webrazzi E-Ticaret 2019'un odaklandığı konular arasında ise perakendede geleneksel markaların dijital rekabeti, e-ticaret dünyasında yaşanan rekabet ve pazar yerleri gibi pazarın önemli konuları yer alıyor.

Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansının bir salonu ise tamamen e-ihracata ayrıldı. Webrazzi E-Ticaret 2019’un e-ihracat salonunda DHL Express, LC WaikikiHepsiburada.com ve Türkiye İş Bankası gibi sektörün önemli firmalarının yer alacaklarını da belirtelim.

Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımıza e-ticaret sektöründe yer alan veya yer almak isteyen herkesi bekliyoruz. Konferansımıza gelip istediğiniz sunumu izleyebilir, sektörün önemli isimleriyle kahve molalarında tanışabilir ve networkünüzü genişletebilirsiniz. Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımıza katılmak için bilet almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer yandan ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabileceğinizi de belirtelim.. Ayrıca 2019 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak için ise [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi E-Ticaret 2019 Sponsorları

Elmas Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

   

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

 

Webrazzi Konferans Takvimi 2019

20 Şubat, Webrazzi E-Ticaret 2019, Raffles Istanbul 17 Nisan, Webrazzi Dijital 2019, Raffles Istanbul 16 Ekim, Webrazzi Summit 2019 11 Kasım, Webrazzi Developer 2019, Raffles Istanbul 11 Aralık, Webrazzi Fintech 2019, Raffles Istanbul

20 Şubat Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.