41 kanalda manifestosunu yayınlayan Peak'in dikkat çeken videosu

2017 sonunda oyunlarının bir bölümünü Zynga'ya 100 milyon dolara satarak adından söz ettiren Peak yeni bir hamle ile Türkiye'nin gündeminde.
41 kanalda manifestosunu yayınlayan Peak'in dikkat çeken videosu

2017 sonunda oyunlarının bir bölümünü Zynga'ya 100 milyon dolara satarak adından söz ettiren Peak yeni bir hamle ile Türkiye'nin gündeminde. Bugün saat 21:30'da Türkiye'de 41 kanalda aynı anda videosunu yayınlatan Peak teknoloji dünyasının göğsünü kabarttı. Televizyonların hacklendiğini düşündüren Peak ekip arkadaşları aradığı videosunu paylaştı.

Ekip arkadaşları aradığını paylaşan Peak'in buradan iş ilanlarını bulabilirsiniz. Peak videonun Medina Turgul DDB tarafından hazırlandığını da ekleyelim. Reklam filmi için düzenlene basın toplantısında paylaşılan bilgilere göre Peak, 193 ülkede toplamda 300 milyon kullanıcıya ulaştı.

Paylaşılan bilgilere göre söz konusu video bir reklam veya tanıtım değil, şirketin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış bir ilanı. İş ilanı ile ilgili herhangi bir katılım sınırı veya kaç kişinin işe alınacağı ile ilgili belli bir kontenjan olmadığını da ekleyelim. Peak'e iş başvurusunda bulunan adaylarda herhangi bir üniversiteden mezun olma şartının aranmadığınıda belirtelim.

"Ekibimize 100 kişi de katabiliriz 500 kişi de"

İş ilanı sayesinde Peak bünyesinde tam zamanlı olarak çalışabilecek ve şirketin hayallerine ortak olabilecek adaylara ulaşılabilmesi planlanıyor. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Peak Strateji Direktörü Ömer İnönü, Peak ile aynı hedefe koşacak, gerçek anlamıyla etki yaratacak işler yapmayı önemseyen herkesi aradıklarını belirtirken ekiplerine 100 kişi de, 500 kişi de katabileceklerini de sözlerine ekledi.

Şu an için 100 kişilik bir ekibe sahip olan Peak'in hedefi ise ekibini 200 kişiye çıkartmak. Şu an iki oyuna sahip olan Peak'i ilerleyen dönemlerde yeni oyunlar üzerinde çalışmaya başlayacağını da ekleyelim. Son olarak 41 kanalda aynı anda yayınlanan reklamın ardından Google'da 500 binden fazla Peak araması yapıldığını da aktaralım. Peak'in paylaşımından bir bölümünü aşağıda bulabilirsiniz.

Hoş geldin!

Biz bir takımız, İstanbul’dan.

Yolculuğumuz 8 yıl önce, Türkiye’den dünyaya uzanan bir teknoloji şirketi olma hayaliyle başladı.

Takım olmayı ve gelişmeyi her türlü başarının önüne koyarak ilerledik. Dünyaya etki edecek ürün ve teknolojilerin ancak bu anlayışla yaratılacağına inandık.

Bugün, dünyanın en büyük mobil uygulama geliştiricilerinden biriyiz. Ürünlerimiz 193 ülkede, 300 milyondan fazla kişi tarafından kullanılıyor. Hayallerimiz ise bunun çok daha ötesinde.

Milyarlarca insanın hayatına dokunan teknolojiler geliştirmek ve dünyayı değiştirmek için takım arkadaşları arıyoruz.

İşte bu nedenle sana ulaşmak istedik. Bizim için tecrübelerinin değil, hayallerinin büyüklüğü önemli.

Seni sonuna kadar destekleyen bir ekibin olsun istiyorsan, tanışalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.