React Insta Stories ile web sitenize Hikayeler özelliği ekleyin

React Insta Stories ile web sitenize Hikayeler özelliği ekleyin

Web sitenize Instagram benzeri Hikayeler özelliği eklemenizi sağlayan React-Insta-Stories, adından da anlaşılabileceği gibi bir React bileşeni. Npm üzerinden indirilebilen bu bileşen, resim URL'lerinin dizisini alıyor. Bunun yanı sıra siteye eklediğiniz Hikayeler'in süresi ve yükleme göstergesi üzerinde kontrol sahibi olmanızı da sağlıyor.

23 gündür aktif olan react-insta-stories'in şimdiye kadar 8 farklı güncelleme aldığını da ekleyelim. Haftalık olarak 29 indirme alan react-insta-stories'in son güncellemesinin 10 gün önce yapıldığını belirtmekte de fayda var. Dolayısıyla React Insta Stories'in hala gelişmekte olan bir bileşen olduğu söylenebilir.

Gelen son güncellemeyle birlikte Hikayeler'e başlık ekleyebileceğinizi de belirtelim. Aynı şekilde güncelleme kapsamında yapılan bir düzenleme sayesinde Hikayenin boyutu değiştiğinde görüntü en boy oranı korunuyor.

React Insta Stories'i sitenize eklemeden önce test etmek istiyorsanız, bu bileşeni RunKit ile test edebilirsiniz. Eğer bileşen ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz, React Insta Stories'in geliştiricisi Mohit Karekar'ın Github sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.