Migros'un market ürünlerinde anında teslimat uygulaması olan Migros Hemen'i test ettik

Migros'un market ürünlerinde anında teslimat uygulaması olan Migros Hemen'i test ettik

Yaklaşık birkaç saat önce Migros'un anında teslimat servisi olan Migros Hemen'in Ataşehir bölgesi için kullanıma sunulduğunu sizlere aktarmıştık. Haberi yayınladıktan hemen sonra ise Migros Hemen servisini denemeye karar verdik. Migros Hemen servisinden verdiğimiz sipariş ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Öncelikle siparişimizi Ataşehir bölgesinde bulunan bir adrese verdiğimizi belirtelim. Servise üye olmadan herhangi bir şekilde sepete ürün eklemeniz mümkün değil. Bu nedenle uygulamayı kullanmaya başlamadan önce üye olmanız gerekiyor. Ürünleri seçtikten sonra otomatik olarak sepetinize poşet eklendiğini de belirtelim.

Migros Hemen'de minimum sipariş tutarı ve teslimat ücreti

Şu an için anında teslimat uygulaması olan Migros Hemen'den sipariş vermek için minimum 30 TL'lik sipariş vermeniz gerekiyor. Bu nedenle toplamda 31,40 TL tutarında bir sipariş verdik ve 5,90 TL olan teslimat ücretinin alınmadığını da ekleyelim.

Ürünlerinizi seçtikten sonra sepeti tamamlamanız için bir adres seçmeniz gerekiyor. Uygulama adres seçimi yapılması için kullanıcısını anasayfaya yönlendiriyor. Adresinizi ise öncesinde haritadan seçtiğinizi sonrasında ise adresi tarifi, kat bilgisi gibi detayları eklediğinizi de belirtelim.

Migros Hemen servisinin kapıda ödeme imkanı sunmadığını da hatırlatalım. Bu nedenle ödeme kısmına geldiğinizde sizden bir kart tanımlamanızı istiyor. Kartınızı tanımladığınızda ise otomatik olarak sisteme kaydediyor. Son olarak kartları tanımlayıp şifre gelince bildirim gösterilmediğini de ekleyelim. Tekrar siparişi tamamla dediğimizde ise onay şifresi geldi ve sipariş tamamlandı.

10 dakikada teslimat

Adresi haritadan seçtiğimiz için kurye tarafından arandık. Siparişi verdiğimizde teslim süresi 11 dakika görünüyordu fakat kurye adresten tamamen emin olunca 10 dakika içinde geleceğini belirtti. Siparişinizi taşıyan kuryeyi harita üzerinden gerçek zamanlı olarak takip edemiyorsunuz, bu önemli bir eksiklik olarak karşımıza çıkıyor. Bu arada siparişimizin tam 10 dakikada elimize ulaştığını da ekleyelim.

Aldığımız bilgilere göre Migros Hemen servisi şu an için 5 kuryeye sahip durumda. Son olarak siparişimizin tamamlanmasının ardından tekrar Migros Hemen tarafından arandığımızı de ekleyelim. Bu konuşmada ise genel sipariş deneyimine ilişikin çeşitli sorular soruldu. Müşteri memnuniyetini üst sırada tutmayı planlayan Migros'un sipariş hacmi artınca bu nasıl yöneteceğini birlikte göreceğiz. Migros Hemen servisi ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.