SPONSORLU

Adjust'ın Ücretli Kullanıcı Kazanımı Rehberini İndirin

Adjust'ın Ücretli Kullanıcı Kazanımı Rehberini İndirin

Adjust'ın ücretli kullanıcı kazanımı hakkında her şeyi kapsayan rehberi indirilmeye hazır.

UA (User Acquisition, kullanıcı kazanımı) stratejiniz, kullanıcılarınızın istediğiniz davranışları göstermelerinde önemli bir rol oynar. UA olmadan, sadece tahminlere dayalı kararlar almak zorunda kalırsınız ve app'inizin kitlelere ulaşma potansiyeli düşebilir. Bu yüzden size değerli ipuçları ve optimum UA yöntemleri içeren yeni bir Ücretli Kullanıcı Kazanımı el kitabı hazırladık.

El kitabını, buradan indirebilirsiniz..

Bu rehber, sizin kullanıcı kazanımındaki ilk adımlarınızdan sahtecilikle mücadeleye kadar yolculuğunuza eşlik etmek ve UA yöneticilerinin sıkça karşılaştıkları sorunlara çözüm sunmak için tasarlandı. Yeni el kitabımız, size ücretli kullanıcı deneyimi hakkında kapsamlı bir genel bakış sağlıyor:

  • Amaçlar, metrikler ve başarı
  • Hayat boyu değer'in (Lifetime Value) önemi (LTV)
  • Reklam ve reklam yerleştirme türleri
  • Başarılı UA stratejileri
  • UA yöneticilerinin sıkça karşılaştıkları sorunlar ve Adjust'ın çözüm önerileri

UA stratejinizi yapısı app'inize, kaynaklarınıza ve KPI'larınıza bağlıdır. Örnek olarak, bir soft launch kampanyasının getirebileceği faydaları hiç düşündünüz mü? Ya da ilgi uyandırabilecek mesaj ve teşvikleri? Rehberimiz, temel UA stratejilerine hakim olmanız için bu başlıkları kapsıyor.

Ayrıca, UA yöneticilerinin bugünün pazarında karşılaştıkları üç zorluğu paylaştık: birleşik raporlama eksikliği, otomasyon, ve reklam sahteciliği. Bu size endüstrideki en çok görülen sorunlardan kaçınmanızı ve nerede dikkatli kararlar vermeniz gerektiği hakkında yardımcı olacak.

Yeni hazırladığımız Ücretli Kullanıcı Kazanımı el kitabımızla, UA stratejinizi çizerken size gerekecek her şey elinizin altında olacak. Başlamak için el kitabımızı hemen indirin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.