Tetris, Battle Royale versiyonu olan Tetris 99 ile geri döndü

Oyun dünyasının efsaneleşen üyelerinden olan Tetris, Battle Royale versiyonu ile aramıza dönüyor.
Tetris, Battle Royale versiyonu olan Tetris 99 ile geri döndü

Fortnite ve PUBG gibi alternatiflerle 2018 yılına damgasını vuran Battle Royale oyunları, 2019 yılında da yoluna hız kesmeden devam ediyor. Oyun dünyasının efsaneleşen üyelerinden olan Tetris, Battle Royale versiyonu ile aramıza dönüyor.

Dün gerçekleşen Nintendo Direct etkinliğinde yeni oyunlarını duyuran Nintendo, dünyanın en popüler bulmaca temalı oyunu olan Tetris'in Battle Royale versiyonu ile geri döneceğini duyurdu. Tetris 99 ismine sahip olacak olan yeni oyun tamamen online olacak ve tıpkı diğer Battle Royale oyunları gibi rakipler birbirlerine karşı oynayacaklar.

Nintendo Switch Online abonelerine ücretsiz!

Adından da anlaşılabileceği üzere aynı anda 99 kişi tarafından oynanabilecek olan Tetris 99, bugünden itibaren Nintendo Switch oyun konsolu aracılığı ile oynanabilecek. Tetris 99 oyununun Nintendo Switch Online abonelerine özel olarak ücretsiz bir şekilde sunulduğunu da ekleyelim.

Fortnite ve PUBG'nin ardından kısa zaman önce Apex Legends isimli yeni bir Battle Royale oyunu karşımıza çıkmıştı. Apex Legends oyununun kısa zaman içinde büyük başarı yakalayarak 25 milyon oyuncuya ulaştığını da hatırlatalım. 2019 yılında karşımıza çok daha fazla Battle Royale oyunu çıkacak gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.