Bulut tabanlı yerli CRM uygulaması: DinamikCRM

Yerli bir CRM uygulaması olarak karşımıza çıkan DinamikCRM, şirketlerin ve tüm operasyonel süreçlerinin tek bir noktadan yönetilebilmesine olanak tanıyor.
Bulut tabanlı yerli CRM uygulaması: DinamikCRM

Yerli bir CRM uygulaması olarak karşımıza çıkan DinamikCRM, şirketlerin ve tüm operasyonel süreçlerinin tek bir noktadan yönetilebilmesine olanak tanıyor. İş verimliliğinizi artırarak günlük hayatınızı kolaylaştıracak tüm araçları içinde barındırdığını iddia eden DinamikCRM, bulut tabanlı bir CRM uygulaması olarak hizmet veriyor.

2017 yılının Kasım ayında ilk prototipini geliştiren DinamikCRM, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ise ilk satışını gerçekleştirdi. Yahya Ekinci tarafından kurulan DinamikCRM, 2019 yılının Şubat ayında ise 150'i aşkın kullanıcıya ve 55 bin TL ciroya ulaştı.

Yeni müşteri kazanımı, mevcut müşterileri elde tutma ve kurumsal hafıza eksikliği gibi sorunları ortadan kaldırmak için geliştirilen DinamikCRM, bu sorunları dinamik form yönetimi, hatırlatma servisleri ve firma, kişi ve iletişim yönetimleri ile ortadan kaldırmayı hedefliyor.

52 ücretli müşteriye sahip

Şu an için toplamda 52 ücretli müşteriye sahip olan DinamikCRM, kullanıcılarına Müşteri ve İletişim Yönetimi, Online Sipariş Yönetimi, Çağrı Merkezi, Çalışan Yönetimi, Ön Muhasebe ve Online Randevu Yönetimi gibi servisler sunuyor. Abonelik modeli, uygulama içi satın alım ve özel kurumsal çözümler üzerinden gelir elde eden DinamikCRM, PC, tablet ve akıllı telefon aracılığı ile de kullanılabiliyor.

Teamgram, Planports, MyBasicCrm ve Ofisim.com gibi rakiplere sahip olan DinamikCRM, Kobilerin dijital dönüşümünü kolaylaştırarak rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Son olarak DinamikCRM'ın PayU ile bir kampanya gerçekleştirdiğini belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.