Battle Royale oyunu Apex Legends, 1 haftada 25 milyon kullanıcıya ulaştı

Twitter üzerinden bir açıklama paylaşan Respawn Entertainment CEO'su Vince Zampella, Apex Legends'ın 1 hafta içinde 25 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu.
Battle Royale oyunu Apex Legends, 1 haftada 25 milyon kullanıcıya ulaştı

Titanfall serisinin de geliştiricisi de olan Respawn Entertainment firması tarafından geliştirilen Apex Legends'ın oldukça kısa süre içinde büyük bir başarı yakaladığını sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık. Günümüzün popüler Battle Royale oyunları olan PUBG ve Fortnite için önemli bir rakip olarak pazara giriş yapan Apex Legends, 24 saat içinde 2,5 milyon, 3 gün sonrasında ise 10 milyon kullanıcıya ulaşmayı başarmıştı.

Bugün ise Twitter üzerinden bir açıklama paylaşan Respawn Entertainment CEO'su Vince Zampella, Apex Legends'ın 1 hafta içinde 25 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Karşılaştırmak gerekirse Battle Royale oyunları pazarının lideri olan Fortnite, 4 ay içinde 45 milyon kullanıcıya ulaşmıştı.

Apex Legends bu hızla giderse hem PUBG hem de Fortnite gibi devleri geçecek gibi görünüyor. Tabii ki Fortnite'ın şu an için 200 milyonu aşkın oyuncuya sahip olduğunu da unutmamak gerekir. Akıcı oynanışı, başarılı grafikleri ve ücretsiz olması ile ön plana çıkan Apex Legends oyunu, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında da mevcut durumda.

Canlı yayın ve video odaklı platformlarda da ön plana çıkmaya başlayan Apex Legends, yaklaşık 1 haftadır YouTube ve Twitch gibi platformlarda da yükselmeye devam ediyor. Respawn Entertainment CEO'su Vince Zampella'nın paylaştığı bilgilere göre Apex Legends, hafta sonunda aynı anda 2 milyon oyuncu tarafında da oynanıyordu.

Dilerseniz Apex Legends oyununu PlayStation 4 için buradan, Xbox One için buradan ve son olarak PC için buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.