2019 yılında karşımıza çıkacak en iyi 20 oyun!

Henüz çok başında bulunduğumuz 2019 yılında karşımıza çıkacak olan en iyi oyunlara yakından bakıyoruz.
2019 yılında karşımıza çıkacak en iyi 20 oyun!

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında 2018 yılının en iyi 12 oyununu sizlere aktarmıştık. Bugün ise henüz çok başında bulunduğumuz 2019 yılında karşımıza çıkacak olan en iyi oyunlara yakından bakacağız. 2018 yılı 2017 yılından farklı olarak pek çok başarılı oyunu karşımıza çıkardı.

Özellikle geçtiğimiz yıl kullanıma sunulan God of War ve Red Dead Redemption 2 oyunları çok uzun zamandır beklenen oyunlardı ve neredeyse tüm oyuncuları mutlu etmeyi de başardılar. 2019 yılında Cyberpunk 2077, Death Stranding, The Last of Us: Part 2 ve Mortal Kombat 11 gibi önemli oyunların da karşımıza çıkması bekleniyor. Son olarak listemizin kronolojik olarak hazırlandığını da belirtelim.

Far Cry New Dawn

Sevilen Far Cry oyun serisinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Far Cry New Dawn, Geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan Far Cry 5 oyununa oldukça benziyor. 15 Ocak tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için kullanıma sunulacak olan Far Cry New Dawn, Far Cry 5 oyununun 17 yıl sonrasında geçiyor.

Crackdown 3

Microsoft'un en çok güvendiği oyunlardan biri olan Crackdown 3, uzun süren bekleyişin ardından 15 Şubat 2019 itibariyle satışa sunuluyor. Açık dünya aksiyon oyunu olan Crackdown 3, Xbox One ve PC için kullanıma sunulacak.

https://youtu.be/k_9fG8hPCi0

Anthem

Oyun dünyasının en önemli stüdyolarından olan ve Mass Effect, Dragon Age, The Knights of the Old Republic gibi efsanelere imza atan BioWare'in yeni oyunu olan Anthem, 22 Şubat tarihinde satışa sunuluyor. Online oyun sevenler için başarılı bir alternatif olan Anthem, Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için geliştirildi.

Metro: Exodus

Sevilen Metro oyun serisinin devam oyunu olan Metro: Exodus, yılın en çok beklenen oyunlarından. 22 Şubat tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için satışa sunulacak olan Metro: Exodus'ın Metro oyun serisini yeni bir boyuta taşıması bekleniyor.

Devil May Cry 5

Tıpkı Metro: Exodus gibi bir devam oyunu olan Devil May Cry 5, efsaneleşen Devil May Cry oyun serisinin yeni üyesi olarak karşımıza çıkıyor. 8 Mart tarihinde satışa sunulacak olan Devil May Cry 5, Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için geliştirildi.

The Division 2

2016 yılında karşımıza çıkan Tom Clancy's The Division serisinin devam oyunu olan The Division 2, 15 Mart tarihinde satışa çıkıyor. Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için kullanıma sunulacak olan The Division 2, online oyun sevenler için mantıklı bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Sekiro: Shadows Die Twice

Bir ninjayı kontrol ettiğiniz aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Sekiro: Shadows Die Twice, Japon kültürünü seven oyuncular için yılın en güçlü alternatiflerinden. 22 Mart tarihinde kullanıma sunulacak olan Sekiro: Shadows Die Twice, Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarında mevcut olacak.

Mortal Kombat 11

Dövüş oyunlarını seven oyuncuların favori serilerinden olan Mortal Kombat, yeni oyunu ile 2019 yılında geri dönüyor. 23 Nisan tarihinde satışa sunulacak olan Mortal Kombat 11, Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için kullanıma sunulacak.

Days Gone

2019 yılında karşımıza çıkacak olan Days Gone oyunu, odağına zombi temasını alıyor. Sadece PlayStation 4 platformu için geliştirilen Days Gone oyunu, 26 Nisan tarihinde karşımıza çıkacak.

Rage 2

2010 yılında karşımıza çıkan Rage oyununun devamı olan Rage 2, kıyamet sonrası dünyayı konu alan ve ilginç bir atmosfere sahip olan bir oyun. 14 Mayıs tarihinde karşımıza çıkacak olan Rage 2, Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarında mevcut olacak.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Oyun dünyasının efsaneleşen serilerinden olan Crash, yeni oyunu olan Crash Team Racing: Nitro-Fueled ile geri dönüyor. Adından da anlaşılabileceği üzere bir yarış oyunu olan Crash Team Racing: Nitro-Fueled, 21 Haziran tarihinde karşımıza çıkacak.

2019 yılında çıkacak olan fakat çıkış tarihi belli olmayan oyunlar

The Outer Worlds

Platform: Xbox One, PlayStation 4 ve PC

The Last of Us: Part 2

Platform: PlayStation 4

Luigi's Mansion 3

Platform: Nintendo Switch

Gears of War 5

Platform: Xbox One ve PC

Ghost of Tsushima

Platform: PlayStation 4

Cyberpunk 2077

Platform: Xbox One, PlayStation 4 ve PC

Death Stranding

Platform: PlayStation 4

Halo Infinite

Platform: Xbox One ve PC

Pokémon RPG

Platform: Nintendo Switch

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.