Ucuz uçak bileti almak için en doğru saatleri Skyscanner paylaştı

Ucuz uçak bileti almak için en doğru saatleri Skyscanner paylaştı

Seyahat sitesi Skyscanner, geçmişteki uçuş verilerinden faydalanarak kullanıcılarına ucuz uçak bileti bulabilecekleri spesifik zamanı açıkladı. Açıklamasında sadece haftanın belli bir gününü belirtmenin ötesinde spesifik bir saat paylaşan Skyscanner, bu saatin doğu ABD saat dilimiyle sabah 5:00’e denk geldiğini belirtti.

Ucuz uçak bileti için en doğru saat 13:00

Skyscanner’ın tarihsel uçak verilerine göre eğer uçak biletinden tasarruf etmek istiyorsanız, Türkiye saatiyle 13:00’de uçak bileti almanız gerekiyor. Aynı şekilde bu verilere göre 15:00 - 18:00 arasında uçak bileti ayırtmaktan kaçınmanızda fayda var.

Eğer ABD içinde seyahat etmeyi düşünüyorsanız, biletleri 2 -3 hafta öncesinden ayırtmanız öneriliyor. ABD’den başka bir ülkeye seyahat etmek için ise 5-6 ay önce bilet alarak çok daha fazla tasarruf etmeniz mümkün.

Skyscanner’ın paylaştığı verilerde uçak bileti almak için en uygun ay, Ocak olarak öne çıkarken, onu Şubat ve Ağustos ayları takip ediyor. Skyscanner’ın verilerine göre uçak bileti almak için en uygun gün ise Pazar. Bu veriler ışığında, eğer seyahatlerinizde tasarruf etmek istiyorsanız, Pazar kahvaltısından hemen sonra, saat 13:00’de uçak biletlerine bakmaya başlasanız iyi olur.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.