1 milyon aktif kullanıcısı bulunan Bundle'ın dikkat çeken doğal reklam çözümleri

1 milyon aktif kullanıcısı bulunan Bundle'ın dikkat çeken doğal reklam çözümleri

Mobil habercilik uygulaması Bundle, öne çıkan rakamlarını ve yeni reklam modellerini paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre Bundle, bugüne kadar 2.2 milyonun üzerinde indirmeye ulaştı. Aylık 32 milyon haber okumasına sahip olan platformda 1 milyon aylık aktif kullanıcı ve 290 bin günlük ortalama aktif kullanıcı bulunuyor. Kullanıcıların uygulama içerisinde geçirdiği ortalama süre ise 7 dakika olarak açıklanıyor. Bu rakamların son 1 aylık verilere dayandığını da belirtelim.

Bundle paylaştığı rakamlarının yanında reklam modellerini güncellendiğini de açıkladı. Bundle bu ay hayata geçirdiği yeni ‘native’ reklam modellerini markaların kullanımına sundu. Bundle’ın sunduğu yeni reklam modelleri, markanın renkleri ve kurumsal kimliği ile tamamen özelleştirilebiliyor. Html ve video kullanımına olanak tanıyan bu 5 farklı reklam modeli ile Bundle, markaların reklam formatlarıyla müşterilerine doğrudan ve etkili şekilde ulaşmasını sağlıyor.

E-ticarete özel

E-ticaret sitelerinin ve satış odaklı markaların fırsat ürünlerini tanıtabileceği bir vitrin görevi gören bu model, markalara ve ürünlere göre uyarlanabiliyor. Aynı zamanda ürün bilgisini XML beslemeleri üzerinden alarak dinamik olarak güncellenecek şekilde yayın yapılabiliyor.

Tam Ekran Video

Özellikle video reklam formatını tercih eden markaların favorisi olan bu model, markayı ve ürünü kullanıcıya tanıtmanın önemli yollarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

Galeri formatı

Görsel hikaye anlatımı için en uygun platformlardan biri olan Bundle, ürünün ve markanın kendisini en güçlü şekilde ifade etmesini sağlayabileceği sağdan sola kaydırmalı görselleri sergileyebileceği çözümler sunuyor.

Tek sayfa

Tam ekranda markanın göstermek istediği sayfayı (landing page) görebildiği ve tüm markalar için uygun olan etkili bir reklam modeli.

Web sitesi/ Mobil uygulama yönlendirme

Doğrudan karşılama sayfası ya da uygulama mağazasına yönlendirme yapmak isteyen markalar içinse web sitesine ya da mobil uygulamaya yönlendirme seçeneği sunuluyor.

Bundle, native reklam modelleri haricinde Kurumsal İletişim ve İçerik Pazarlaması dikeylerinde de yenilikler yapıyor. İçerik pazarlaması yapan markalar da artık Bundle İçerik Mağazası’nda (Content Store) müşterilerine içeriklerini ulaştırabiliyor. İçerik üreten markalar yayıncı olarak İçerik Mağazası‘nda önerilen mecralar arasına girebiliyor ve kendi kategorilerinde ön sıralarda yer alabiliyor.

Bundle’ın Sponsorlu Paketler uygulaması ise kullanıcıları markaya özel oluşturulan bir alt sayfaya yönlendiriyor. Sponsorlu Paketler, markanın kendisi ile özdeşleştirdiği, desteklediği ve hedef kitlesine hitap eden yayıncıları bir arada sunarak Bundle kullanıcılarının tümünü takip edebilmesine olanak tanıyor. Özelleştirilebilir sayfa tasarımları, markanın kimliğini yansıtmasını sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.