Growth Circuit Özel Portfolyo Lansmanı'nda sunum yapan girişimler

Growth Circuit Özel Portfolyo Lansmanı'nda sunum yapan girişimler

Growth Circuit Özel Portfolyo Lansmanı’nda şirketin yatırım yaptığı portföy şirketleri ve Ankara’nın yeni ortak çalışma alanı Cozone tanıtıldı. Growth Circuit, hızlandırma programlarına katılan erken aşamadaki girişimleri 200 bin TL’ye kadar tohum yatırımlarıyla Silikon Vadisi’ne açarken, daha ileri aşama teknoloji şirketlerine ise 1 milyon 500 bin TL’ye kadar yatırım yapıyor.

Growth Circuit bugüne kadar, 145 Türk girişimini UC Berkeley ve Babson Global den gelen global mentorlarla destekledi. Hızlandırma programına katılan 20 girişimi, toplamda 2 milyon TL yatırım yaparak, Draper University ve ABC Global ortaklığında gerçekleştirdiği hızlandırma programlarıyla globale hazırladı. Growth Circuit bu özel Lansmanda portföyündeki ‘’Draper University Hero Training’’ programına katılmış ve başarıyla tamamlamış girişimleri tanıttı.

Growth Circuit’un portföyünde bulunan ve lansmanda sunum yapan girişimleri sizler için sıraladık.

Restearn: Sıradan restoranları daha verimli, uzun süre kazanç elde edebilen ve mutlu müşterilere sahip restoranlara dönüştürmek isteyen bir girişim. Restearn sayesinde mekan sahipleri müşterileri hakkında detaylı bilgiye sahip olarak yeni ve sadık müşterilere kolay bir şekilde ulaşabilecek.

Seyisco: Kara taşıtlarının altına takılan donanım sayesinde yol hasarları tespit ederek, erken teşhis ve tasarruf sağlıyor.

Warden Legal: Warden ticari hukuk piyasalarında boy gösteren müşterilerinin işlerini geliştirmek için yapay zeka hukuk asistanları ve analiz ürünleri geliştirir.

Sensgreen: Sensgreen, gelişmiş sensörler ve yapay zeka algoritmaları kullanarak ticari binalarda enerji verimliliği çözümleri geliştirmektedir.

Blok-Z: Blok-Z, Elektrik dağıtım firmalarına bağlı elektrik üreticilerinin ödemelerini blok zinciri altyapısıyla eşten eşe olarak ödemelerine olanak sağlayan çözümler geliştirmektedir.

Kolay ekran: Pano ve billboard gibi dış cephe reklamlarını dijitalleştiren daha az masraflı çözümler geliştirir.

Gatepay: Çifte-harcama (double-spend) saldırılarını kriptografik olarak özgün bir mekanizmayla engelleyerek Bitcoin ve diğer kripto-paralar ile yapılan ödemelerde ağdaki işlem sürelerini bekleme gereksinimini ortadan kaldıran açık kaynak kodlu bir yazılım cüzdanı ve altyapısıdır.

Spirohome: Günümüzde her yaşta görülen ve her geçen gün artan astım ve koah hastalıklarına akıllı çözümler geliştiriyor.

Webgazer: Web sitelerine monitor hizmeti sunarak, web sitelerinin performanslarını analiz eden SaaS çözümdür.

Growth Circuit Hızlandırma Programının 2019 ayağında başvuruları devam ediyor. Başvurunuzu buradan yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.