Uygulama ve web projeleriniz için ücretsiz ilüstrasyon sitesi: Ouch!

Uygulama ve web projeleriniz için ücretsiz ilüstrasyon sitesi: Ouch!

Icons8'i n yan projelerinden biri olan Ouch!,  özellikle arayüz oluşturan kullanıcıların dikkatini çekebilecek ücretsiz illüstrasyonlar sunuyor. Bu yeni platforma baktığımızda Daha önce Lunacy, Moose ve Fugue projeleriyle tanıdığımız Icons8'in  yine başarılı bir iş çıkardığını söyleyebiliriz.

Ouch!'u, özellikle arayüz oluşturanların tercih edeceğini söylememizin nedeni ise sitede "Sayfa bulunamadı!" ya da "Giriş Yap" gibi arayüzlerde karşılaşılabilecek belli temalara uygun illüstrasyon aratmanızın mümkün olması. Bunun yanı sıra ilüstrasyonların belli başlıklar altında toplandığını da belirtelim. Böylece ilişkiler, hayvan bakımı, finans veya eğitim konulu çizimleri de sitede kolayca bulabiliyorsunuz.

Konu başlıklarını ya da temalar sizin için önemli değilse illüstrasyonları sadece stillerine göre incelemeniz de mümkün. Ouch!'ta şimdilik 14 farklı stilde toplam 334 çizim bulunuyor. Ancak bu sayının artık göstermesi mümkün.

Uygulama ekranlarını, ara sonuç sayfalarını ve blog yazılarını içerik bakımından zenginleştirmek istiyor. Kullanıcıların ürünlere olan ilgisini sıkıcı tasarımlar nedeniyle yitirdiğini belirten Icons8 ekibi, girişimcilere, geliştiricilere ve içerik üreticilere yeni bir çözüm daha sunuyor. Ekip, Ouch!'un yanı sıra çıkardığı ücretsiz Lunacy, Moose ve Icons ürünleriyle de üretimde bulunan kişilerin, üretim şeklini değiştirmeyi hedefliyor.

Bana kalırsa Ouch!, ilk etapta illüstrasyonlara ciddi bir bütçe ayıramayacak olan girişimciler için güzel bir çözüm. Özellikle illüstrasyonların UX odaklı olduğunu ve Dribble'daki en iyi isimler tarafından tasarlandığını düşünürsek, bu hizmeti değerlendirmenin faydalı olacağını söyleyebiliriz. Yine de çalışmaların vektör formatını almayı ve kaynak göstermemeyi tercih ediyorsanız, 19.90 dolar ödemeniz gerektiğini belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.