FalconAI'dan moda ve yapay zekayı buluşturan mobil uygulama: FashionI

FalconAI'dan moda ve yapay zekayı buluşturan mobil uygulama: FashionI

Geçtiğimiz Ocak ayında ACT Venture Partners’tan 2,5 milyon euro yatırım alan yerli yapay zeka girişimi FalconAI’dan sizlere bahsetmiştik. Eylül ayında ise yapay zeka destekli Dota 2 koçu ile karşımıza çıkan FalconAI, moda ve yapay zekayı buluşturan yeni mobil uygulamasını kullanıma sundu.

Kullanıcılarına yeni bir moda ve kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunmayı hedefleyen FashionI adındaki uygulama, yapay zeka teknolojisi ile ön plana çıkıyor. FashionI kullanıcıları ürünler arasında gezindikçe uygulamanın sahip olduğu yapay zeka teknolojisi kullanıcısının moda zevklerini tanıyor ve onlar için tamamen kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor.

Kısacası kullanıcılarının zevklerini öğrenen yapay zeka, onlara özel hazırlanmış ürün listeleri oluşturuyor. "Moduna Göre Moda" mottosu ile yola çıkan FashionI uygulamasının yapay zekası, kullanıcılarının son dinledikleri müziklerden ruh hallerini de algılayabiliyor ve bu ruh haline özel kıyafet önerileri yapabiliyor.

Yeni özellikler kazanacak

FalconAI'ın geliştirdiği yapay zeka teknolojileri için ABD'de patent başvuru süreçlerine başladığını da ekleyelim. FashionI uygulamasının sahip olduğu yapay zeka teknolojisinin stil danışmanlarının çalışma süreçlerinden esinlenerek geliştirildiğini de belirtelim.

Genel moda kurallarını öğrenen yapay zeka teknolojisi aynı zamanda en güncel trendlerle kendisini sürekli güncelleyebiliyor ve bu trendler ışığında kullanıcılarına kombin önerileri tasarlıyor. Kısacası FashionI kullanıcıları uygulama sayesinde yeni trendleri de kolay bir şekilde takip edebilecek. Dilerseniz FashionI uygulamasını iOS için buradan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.