Turkcell, girişimciler için dijital destek programını başlattı

Turkcell, girişimciler için dijital destek programını başlattı

Dijital ekosistemi destekleme seferberliği başlattığını duyuran Turkcell, yerli girişimcilerin verilerini Türkiye’de saklayabilmesi için Turkcell Türkiye’nin dört bir yanında bulunan veri merkezlerini girişimcilerin hizmetine sunacak. "Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın" mottosu ile hareket eden Turkcell, dijital destek paketi kapsamında Turkcell veri merkezlerine gelen yerli girişimcilere, altyapı harcamalarında kullanabilecekleri bütçe desteği ve yüksek hızda internet erişim hizmeti avantajı sağlayacak.

Dijital Destek Programı’na kabul edilecek olan girişimler Turkcell’in dijital servisleri olan BiP, Yaani, Paycell, Turkcell Akademi, e-şirket gibi birçok uygulamanın sunduğu fırsatlardan da yararlanabilecek. Servislerin yanı sıra girişimlere Turkcell'in nesnelerin interneti platformunda yazılım geliştirebilme imkanı sunulacağını da ekleyelim.

Turkcell'in Dijital Destek Programı ile ilgili açıklamalarda da bulunan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Türkiye’nin dijital ekonomide söz sahibi olabilmesi için girişimcilerin desteklenmesinin hayati bir önem taşıdığının altını çizdi. Yeni başlattıkları bu programla girişimcilerin en büyük ihtiyaçlarından yola çıkarak onlara, dijital altyapılarını ve internet erişimini sunduklarını ileten Terzioğlu, buradaki amaçlarının ülkemizin verisini ülkemizde koruma altına almak olduğunu da dile getirdi.

Turkcell Veri Merkezi bulut altyapı bütçesi ve 100 mbps hızında internet

Türkiye’de ürün ve uygulama geliştiren yerli teknoloji girişimcileri, başvuru kriterlerini sağladıkları ve Turkcell Hızlı Giriş uygulamasını entegre ettikleri takdirde, 100 bin TL’lik Turkcell Veri Merkezi bulut altyapı bütçesine sahip olacaklar. 100 bin TL’lik Turkcell Veri Merkezi bulut altyapı bütçesinin yanı sıra girişimcilere 100 mbps hızında internet erişimi  sağlanacağını da ekleyelim.

Başvurular Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı üzerinden alınıp ön kriterlere göre değerlendirecek. Turkcell’in başlattığı dijital destek programı hakkında detaylı bilgi almak isteyen girişimciler buradan program ile ilgili detaylara ulaşabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.