Vine ve HQ Trivia'nın kurucusu Colin Kroll ölü bulundu

Vine ve HQ Trivia gibi uygulamaların kurucu ortaklarından olan Colin Kroll ölü bulundu. Gelen ilk bilgilere göre girişimcinin yüksek dozda uyuşturucudan hayatını kaybettiği bildiriliyor.
Vine ve HQ Trivia'nın kurucusu Colin Kroll ölü bulundu

Vine kurucu ortaklarından olan, son olarak HQ Triva isimli gerçek para kazanmayı vadeden mobil oyunu kuran girişimci Colin Kroll, New York'taki apartman dairesinde ölü olarak bulundu. 35 yaşındaki girişimcinin aşırı dozda uyuşturucu kullanımından hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Polis kaynaklarına göre uyuşturucu maddeleriyle birlikte yatak odasında bulunduğu bildirilen Kroll'un durumunu kız arkadaşı fark ediyor. Kız arkadaşının ulaşamamasıyla fark edilen elim durum netincesinde Kroll'un oldukça genç yaşta hayatını kaybettiği belirleniyor.

Vine uygulamasının kurucu ortağı olan Colin Kroll'un 2014 yılında bu görevinden ayrıldığı belirtiliyor. Bu ayrılığın sebebinin ise kendisinin yönetim şekliyle ilgili getirilen şikayetler olduğu açıklandı. Bununla birlikte bu yılın başlarında kurdukları HQ Triva da başlangıçta iyi bir sükse yapmasına rağmen, sonrasında en çok indirilenler listesinde kendisine yer bulamamış ve arka sıralara düşmüştü.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.