Colendi DAPP, Webrazzi Fintech 2018 sahnesinde tanıtıldı

Colendi DAPP, Webrazzi Fintech 2018 sahnesinde tanıtıldı

Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Webrazzi Fintech 2017 sahnesinde tanıtılan mikro kredi ve kredi skorlama girişimi olan Colendi, yeni bir ürün ile karşımızda. Tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Webrazzi Fintech sahnesinde yer alan Colendi, ilk ürünü olan Colendi DAPP uygulamasını tanıttı.

1 hafta sonra tüm kullanıcılara sunulacak

Colendi DAPP uygulaması ile birlikte beta olarak iOS platformuna giriş yapan Colendi, yaklaşık 1 hafta sonra beta programını tüm kullanıcılarına sunacak. Uygulamanın Alpha sürecinde 1000 kullanıcıya ulaştığını da ekleyelim. Oldukça sade bir arayüze sahip olan Colendi DAPP, uygulamaya giriş yapıldığı anda blockchain üzerinde bir kullanıcı kimliği oluşturuyor.

Kullanıcısının akıllı telefon, alışveriş, sosyal medya ve finansal durumları gibi verileri çerçevesinde bir skor oluşturan Colendi DAPP, oluşturulan bu skorun paylaşılmasını da olanak tanıyor. Blockchain temelli bir uygulama olması nedeniyle oldukça güvenli bir çözüm olan Colendi DAPP, kullanıcılarının kişisel verilerini göremiyor.

Kullanıcılar tarafından paylaşılan bilgiler şifrelenerek saklanıyor ve bu şifreler sadece kullanıcılarda yer alıyor. Kısacası Colendi DAPP uygulamasına verdiğiniz bilgilere sadece siz ulaşabiliyorsunuz. Odağına kredi skorlarını alan Colendi DAPP, iOS beta sürecinin ardından Android platformu için de beta sürecine başlayacak.

Android platformunun ardından Testnet'e çıkacak olan Colendi DAPP uygulaması, gelecekte yapacağı tasarım değişiklikleri ile daha başarılı bir kullanıcı deneyimi sunmayı da hedefliyor. Colendi DAPP uygulaması ile ilgili paylaşılan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.