Tasarımcılar için iOS 12'nin bütün elementleri ve ekran görüntüleri

Tasarımcılar için iOS 12'nin bütün elementleri ve ekran görüntüleri

iOS güncellemeleri geldikçe irili ufaklı birçok değişim meydana geliyor ve bu değişimler yazılımcıları olduğu kadar tasarımcıları da etkiliyor. Her yeni sürümde gelen güncellenmiş ikonlar, tasarım elementleri az da olsa farklılık yaratıyor ve aynı zamanda kullanıcı deneyimini de etkiliyor. Bu nedenle güncel olmak, son değişimleri yakından takip etmek oldukça önemli.

Profesyonel tasarımcılara profesyonel kaynak ve içerikler sunan Design Files tarafından hazırlanmış olan iOS 12 elementleri de yine bu amaçla derlenmiş ve tasarımcıların rahatlıkla kullanabilmesi için Sketch, Figma ve Adobe XD için ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş.

iOS 12'de yer alan tüm çekirdek öğelerin ve ekran görüntülerinin hazırlandığı bu galeride 29 iPhone Xs, 29 iPhone 8 ve toplam 217 tasarım elementi bulunuyor.

Yeni bir iOS uygulaması geliştiriyorsanız veya var olan uygulamanızı güncellemeye başladıysanız ücretsiz olarak sunulan bu elementleri indirerek en güncel tasarımla çıkabilirsiniz.

Aynı zamanda çok yoğun bir tasarım işiniz varsa Design File sunduğu ücretli ve ücretsiz bir çok element ile tasarımcıların hayatını kolaylaştırıyor, incelemenizi tavsiye ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.