İş süreci otomasyonuna yönelik çözümler sunan Camunda 28 milyon dolar yatırım aldı

İş süreci otomasyonuna yönelik çözümler sunan Camunda 28 milyon dolar yatırım aldı

Şirketlerin iş akışlarında otomasyon sağlayan Berlin merkezli dijital girişim Camunda 28 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Temel iş süreçlerini otomatikleştirerek işletme maliyetlerini düşürmeye yardımcı olan Camunda’nın A Serisi yatırım turunun finansmanı Highland Europe oldu.

Berlin merkezli Camunda için yatırımın önemi büyük. Zira 2008 yılında kurulan şirket ilk defa dışarıdan kendisini finanse etmesi için bir yatırımcı ile el sıkıştı.Yeni finans kaynağı ile girişim, ürün geliştirmenin yanı sıra  küresel pazarda marka bilinirliğini de artırmak istiyor. Bunun içinse hali hazırda hizmet verdiği pazarlar: ABD, Avrupa ve Asya’daki mevcut organizasyonunu büyütmek yer alıyor.

Girişimin müşterileri arasında Goldman Sachs, Lufthansa Technik ve Zalando gibi büyük isimlerin yer aldığını hatırlatalım. Girişimin sunduğu platformda, yazılım geliştiricileri ve iş paydaşlarına yönelik iş akışı otomasyonunun tüm aşamalarını kapsanırken, buna süreç tasarımı ve sürekli iyileştirme de entegre ediliyor.

Geçtiğimiz bir yıl içinde müşteri sayısını ikiye katlayan girişim bugün 200’den fazla müşterisine hizmet veriyor. Son olarak Camunda'nın, Deloitte’a ait ‘EMEA’nin en hızlı büyüyen girişimleri’ listesinde de yer aldığını paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.