Coinbase, Zcash alım ve satımlarını desteklemeye başladı

Kriptopara borsası bünyesine yeni bir kriptopara birimi daha ekledi. Bundan böyle Coinbase müşterileri Zcash (ZEC) alım ve satım işlemlerini Coinbase üzerinden gerçekleştirebilecek.
Coinbase, Zcash alım ve satımlarını desteklemeye başladı

Milyarlarca doğarlık değerlemesiyle dikkat çeken Coinbase, ulaştığı kitlenin sayısını artırmasının yanında yeni kriptopara birimlerini de desteklemeye devam ediyor.  Coinbase'in borsasına eklediği en yeni kriptopara birimi ise Zcash oldu. Bu bile Zcash'in değerini artmasına yol açacak kadar önemli bir gelişme niteliği taşıyor.

Bugüne dek özellikle gizlilik ve anonimliği ile dikkatleri üzerine çeken Zcash'in geliştirici ekibi bilime dayalı geliştirmelerle hareket ediyor. Kaldı ki 2016 yılında geliştirilen Zcash'in arkasında MIT, Technion, Johns Hopkins, Tel Aviv Üniversitesi ve UC Berkeley'den bilim insanları da bulunuyor. Bu anlamıyla Zcash (ZEC) oldukça yetenekli bir geliştirici ekibine sahip.

Hali hazırda Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin olmak üzere 4 farklı kriptopara birimini destekleyen Coinbase ise Zcash'i de kriptopara borsasına eklemiş oldu. Coinbase böylelikle var olan müşterilerini rakip kriptopara borsalarına kaptırmayarak kendi bünyesinde diğer kriptopara birimleri yatırımlarını da yönetmelerini ve takasını sağlayacak.

Ancak Zcash'in şimdilik sadece Birleşik Krallık ve New York bölgesindeki müşteriler için açılacağını da belirtelim. Coinbase daha sonra Zcash işlemlerinin yetki alanlarını genişletecek. Bunu bir nevi test süreci olarak görmemiz de mümkün. Kısa zamanda Zcash'in tüm Coinbase müşterilerine açılması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.