Coiny Wallet web uygulaması ile karşımızda

Geçtiğimiz aylarda, dijital varlık borsası Coiny Pro'yu kullanıma sunan dijital para şirketi Coiny, şimdi de Coiny Wallet'ın web uygulamasını yayına aldığını açıkladı. 
Coiny Wallet web uygulaması ile karşımızda

Geçtiğimiz aylarda, dijital varlık borsası Coiny Pro'yu kullanıma sunan dijital para şirketi Coiny, şimdi de Coiny Wallet'ın web uygulamasını yayına aldığını açıkladı.

Dijital varlıkların alım-satımı, depolanması, yönetilmesi ve ödeme aracı olarak kullanılabilmesi için en kolay, en hızlı ve en güvenilir ürünleri üreten Coiny'nin Coiny Wallet ürünüyle ticaret ile uğraşmadan kolaylıkla dijital varlık alıp-satmak, transfer etmek veya göndermek mümkün oluyor. Girişimin diğer bir ürünü olan Coiny Pro'yla ise dijital varlık ticareti yapılabiliyor.

Halihazırda iOS ve Android uygulamaları bulunan Coiny Wallet'ı şimdi web üzerinden kullanmak da mümkün hale getirildi. Coiny'nin mobil uygulamaları, mobilden kayıt olunup, hesap doğrulama işlemlerinin yerine getirilmesinin ardından, dijital varlıkların kolayca alınıp-satılabileceği mobil bir ürün olma özelliği taşıyor. Ancak yeni gelişmeyle birlikte kullanıcılar, tüm bu işlemleri coiny.io web sitesi üzerinden de gerçekleştirebilecekler.

Google Authenticator entegrasyonu da aktif edildi

Coiny Wallet web uygulamasına ek olarak popüler iki faktörlü doğrulama uygulamalarından Google Authenticator entegrasyonunu da hayata geçirdiklerini belirten Coiny'nin CEO'su Ayberk Kuday, böylelikle kullanıcıların hem Coiny Wallet hem de Coiny Pro ürünlerine giriş yaparken Google Authenticator ile güvenlik seviyelerini artırabileceklerinin altını çiziyor. Kuday ayrıca, önümüzdeki günlerde Coiny Wallet uygulamasına yeni tokenlar ekleneceğini ve hem Coiny Pro hem de Coiny Wallet uygulaması için kullanıcıları koruyacak ek güvenlik önlemlerinin de hayata geçirileceğini söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.